ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ULUDERE EYLEMİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2013 - 15:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ULUDERE EYLEMİ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ULUDERE EYLEMİ
 Antalya’da, kendilerine Akdeniz Üniversitesi Devrimci Demokrat Yurtsever Öğrenciler ismi veren yaklaşık 200 kişilik öğrenci grubu, Uludere’de 34 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından adalet adına bir somut adım atılmadığını ileri sürerek, eylem yaptı. Akdeniz Üniversitesi Devrimci Demokrat Yurtsever Öğrenciler grubu üyesi yaklaşık 200 öğrenci, Edebiyat Fakültesi önünde bir araya geldi. Öte yandan, öğrencilerin, siyah bir kumaşı kırmızı karanfillerle donattığı ve bidonlar taşıdığı görüldü. Sloganlar atan öğrenciler, Uncalı yolundan yürüyerek Hukuk Fakültesi önünde basın açıklaması yapmak istedi. Öğrenciler, üniversite güvenlik görevlileri ve Çevik Kuvvet ekipleri tarafından engellendi ve basın açıklaması yapmalarını izin verilmedi.Açıklamanın ardından Uludere’de hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunan öğrenciler, sloganlar atarak geldikleri yoldan geri döndüler.
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ULUDERE EYLEMİ

 Antalya’da, kendilerine Akdeniz Üniversitesi Devrimci Demokrat Yurtsever Öğrenciler ismi veren yaklaşık 200 kişilik öğrenci grubu, Uludere’de 34 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından adalet adına bir somut adım atılmadığını ileri sürerek, eylem yaptı. 
Akdeniz Üniversitesi Devrimci Demokrat Yurtsever Öğrenciler grubu üyesi yaklaşık 200 öğrenci, Edebiyat Fakültesi önünde bir araya geldi. Öte yandan, öğrencilerin, siyah bir kumaşı kırmızı karanfillerle donattığı ve bidonlar taşıdığı görüldü. Sloganlar atan öğrenciler, Uncalı yolundan yürüyerek Hukuk Fakültesi önünde basın açıklaması yapmak istedi. Öğrenciler, üniversite güvenlik görevlileri ve Çevik Kuvvet ekipleri tarafından engellendi ve basın açıklaması yapmalarını izin verilmedi.
Açıklamanın ardından Uludere’de hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunan öğrenciler, sloganlar atarak geldikleri yoldan geri döndüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.