Üniversite camiinde ilk namaz Prof. Dr. Kurtulmuş’la

Gündem 18.10.2016 - 09:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Üniversite camiinde ilk namaz Prof. Dr. Kurtulmuş’la

MAKÜ Camiinde ilk namaz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’la kılınacak.
Mehmet Akif Ersoy Camiinde ilk namaz 21 Ekim tarihinde Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile kılınacak. 2023 yılı hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ, “2016-2017 akademik yılımızı Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ ile açmak istedik.  Burdur merkezde toplam 15.177 öğrencimiz,  İlçelerde toplam 14.987 öğrencimiz ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi olarak 30.164 öğrenciye eğitim öğretim vermenin gururunu yaşıyoruz. 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Bu çerçevede hem Akademik yılımızı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ ile yapacak hem de Üniversite Camimizde ilk namazı kılacağız.  Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ruhunun yaşatıldığı üniversitemizde Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’u ve eşi Prof. Dr. Sevgi KURTULMUŞ hanımefendiyi ağırlamak bizler için büyük bir onurdur” dedi. Burdur’un eniştesi de olan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, milli şair Burdur’un ilk milletvekilinin adının verildiği üniversitesinde yapımı tamamlanan camide namaz kılacak. 21 Ekim’deki MAKÜ camiindeki ilk namaza tüm vatandaşlarda da davet ediliyor. 
MAKÜ Camiinde ilk namaz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’la kılınacak.

Mehmet Akif Ersoy Camiinde ilk namaz 21 Ekim tarihinde Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile kılınacak.

2023 yılı hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ, “2016-2017 akademik yılımızı Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ ile açmak istedik.  Burdur merkezde toplam 15.177 öğrencimiz,  İlçelerde toplam 14.987 öğrencimiz ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi olarak 30.164 öğrenciye eğitim öğretim vermenin gururunu yaşıyoruz. 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Bu çerçevede hem Akademik yılımızı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ ile yapacak hem de Üniversite Camimizde ilk namazı kılacağız.  Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ruhunun yaşatıldığı üniversitemizde Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’u ve eşi Prof. Dr. Sevgi KURTULMUŞ hanımefendiyi ağırlamak bizler için büyük bir onurdur” dedi.

Burdur’un eniştesi de olan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, milli şair Burdur’un ilk milletvekilinin adının verildiği üniversitesinde yapımı tamamlanan camide namaz kılacak. 21 Ekim’deki MAKÜ camiindeki ilk namaza tüm vatandaşlarda da davet ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.