UKRANYA UYRUKLU KADIN OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 04.10.2020 - 12:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

UKRANYA UYRUKLU KADIN OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan Ukraynalı kadın turist, otel odasında ölü bulundu.
Payallar Mahallesi'ndeki bir otelde kalan Ukrayna uyruklu Kateryna Zubanyeva'nın (42) odada hareketsiz yattığını fark eden eşi durumu otel görevlilerine bildirdi.   Çağrılan 112 Acil Servis ekibi, Zubanyeva'nın hayatını kaybettiğini belirledi.  Turistin cenazesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan Ukraynalı kadın turist, otel odasında ölü bulundu.

Payallar Mahallesi'ndeki bir otelde kalan Ukrayna uyruklu Kateryna Zubanyeva'nın (42) odada hareketsiz yattığını fark eden eşi durumu otel görevlilerine bildirdi.

 

Çağrılan 112 Acil Servis ekibi, Zubanyeva'nın hayatını kaybettiğini belirledi. 

Turistin cenazesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.