UĞUR ÖNÜR’DEN TEKE YÖRESİ KONSERİ

Gündem 23.03.2015 - 15:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

UĞUR ÖNÜR’DEN TEKE YÖRESİ KONSERİ

UĞUR ÖNÜR’DEN TEKE YÖRESİ KONSERİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uğur Önür konseri büyük beğeni topladı. Uğur Önür, Teke Yöresi türküleriyle izleyenlere keyifli bir müzik ziyafeti sundu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği “Teke Yöresi Türküleri Uğur Önür Konseri” Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu’nda gerçekleşti. Yaklaşık iki saat süren konsere, başta Burdur olmak üzere Antalya’nın çeşitli ilçelerinden vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. “Kendi köyümün ve toprağımın türküleri” dediği ‘Köy Havası’ albümüyle büyük beğeni toplayan Uğur Önür, seslendirdiği Burdur-Teke Yöresi türküleriyle dinleyenlere keyifli bir müzik ziyafeti sundu.
UĞUR ÖNÜR’DEN TEKE YÖRESİ KONSERİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uğur Önür konseri büyük beğeni topladı. Uğur Önür, Teke Yöresi türküleriyle izleyenlere keyifli bir müzik ziyafeti sundu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği “Teke Yöresi Türküleri Uğur Önür Konseri” Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu’nda gerçekleşti. Yaklaşık iki saat süren konsere, başta Burdur olmak üzere Antalya’nın çeşitli ilçelerinden vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
“Kendi köyümün ve toprağımın türküleri” dediği ‘Köy Havası’ albümüyle büyük beğeni toplayan Uğur Önür, seslendirdiği Burdur-Teke Yöresi türküleriyle dinleyenlere keyifli bir müzik ziyafeti sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.