Uçuruma devrilen beton mikserinin sürücüsü öldü

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 22.04.2020 - 10:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Uçuruma devrilen beton mikserinin sürücüsü öldü

Uçuruma devrilen beton mikserinin sürücüsü öldü
Antalya'nın Alanya ilçesinde uçuruma devrilen beton mikserinin sürücüsü hayatını kaybetti.  Metin Ağaoğlu'nun (48) kullandığı 07 AAF 934 plakalı beton mikseri, Elikesik Mahallesi Şehit Abdullah Karakuş Caddesi'nde uçuruma devrildi.  Haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Servis, jandarma ve itfaiye ekipleri, araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışma başlattı. Bulunduğu yerden çıkarılıp, Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Karakuş, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.  
Uçuruma devrilen beton mikserinin sürücüsü öldü

Antalya'nın Alanya ilçesinde uçuruma devrilen beton mikserinin sürücüsü hayatını kaybetti. 

Metin Ağaoğlu'nun (48) kullandığı 07 AAF 934 plakalı beton mikseri, Elikesik Mahallesi Şehit Abdullah Karakuş Caddesi'nde uçuruma devrildi. 

Haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Servis, jandarma ve itfaiye ekipleri, araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışma başlattı.

Bulunduğu yerden çıkarılıp, Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Karakuş, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.