TÜTÜNCÜ,İNCELEMELERDE BULUNDU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2013 - 12:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TÜTÜNCÜ,İNCELEMELERDE BULUNDU

TÜTÜNCÜ, MİMAR SİNAN KONGRE VE SERGİ MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yeşiltepe Mahallesi eski Orüs alanında yapımı devam eden ve inşaatının yüzde 50’si tamamlanan Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Tütüncü’nün inceleme gezisine, Kepez Belediye Başkan yardımcıları Orhan Kocaağa, Ömer Ali Acar ile belediye bürokratları da eşlik etti. Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’nin 40 milyon liralık bir yatırımla Kepez Belediyesi’nin en büyük mali bütçeli projesi olduğunu vurgulayan Başkan Tütüncü 29 bin metrekare inşaat alanına sahip merkez inşaatının yüzde 50’sinin tamamlandığını ifade etti.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “2014 yılı Nisan ayında kongre ve sergi merkezi Kepez’e, Antalya’ya hizmet vermeye başlayacak. İki bin kişilik çok amaçlı salonu, 500 kişilik ikinci salonu, 300 kişilik nikah salonu, ofisleri, küçük workshopları, restoranı, kafeteryaları ve sosyal tesisleri ile Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi yılın her günü 24 saat hareket halinde olan bir merkez haline gelecek” dedi.Antalya’nın çok ihtiyaç duyduğu projelerden birini gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Tütüncü, “Bu projeyi 2014 yılının Nisan ayında Antalya’ya armağan edecek olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz. İnşallah burası sadece Kepez’e değil Antalya’ya büyük prestij kazandıran bir kongre merkezi olacak” diye konuştu.
TÜTÜNCÜ, MİMAR SİNAN KONGRE VE SERGİ MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yeşiltepe Mahallesi eski Orüs alanında yapımı devam eden ve inşaatının yüzde 50’si tamamlanan Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’nde incelemelerde bulundu. 
Başkan Tütüncü’nün inceleme gezisine, Kepez Belediye Başkan yardımcıları Orhan Kocaağa, Ömer Ali Acar ile belediye bürokratları da eşlik etti. Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’nin 40 milyon liralık bir yatırımla Kepez Belediyesi’nin en büyük mali bütçeli projesi olduğunu vurgulayan Başkan Tütüncü 29 bin metrekare inşaat alanına sahip merkez inşaatının yüzde 50’sinin tamamlandığını ifade etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “2014 yılı Nisan ayında kongre ve sergi merkezi Kepez’e, Antalya’ya hizmet vermeye başlayacak. İki bin kişilik çok amaçlı salonu, 500 kişilik ikinci salonu, 300 kişilik nikah salonu, ofisleri, küçük workshopları, restoranı, kafeteryaları ve sosyal tesisleri ile Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi yılın her günü 24 saat hareket halinde olan bir merkez haline gelecek” dedi.
Antalya’nın çok ihtiyaç duyduğu projelerden birini gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Tütüncü, “Bu projeyi 2014 yılının Nisan ayında Antalya’ya armağan edecek olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz. İnşallah burası sadece Kepez’e değil Antalya’ya büyük prestij kazandıran bir kongre merkezi olacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.