“Her zaman hemşehri derneklerinin yanında olduk”

Siyaset 07.01.2014 - 13:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

“Her zaman hemşehri derneklerinin yanında olduk”

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI HAKAN TÜTÜNCÜ, ANTALYA ADIYAMANLILAR SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Elmalı Mahallesi’nde bulunan Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleşen ziyarete, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi meclis üyeleri ile birlikte katıldı. Başkan Tütüncü ve beraberindeki heyet, Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Recep Ejderha ve Adıyamanlı vatandaşlar tarafından karşılandı.Başkan Tütüncü ziyarette yaptığı konuşmada, hizmete başladığı günden bu yana.her fırsatta hemşeri derneklerinin yanı başında olduklarını, imkanları nispetinde de derneklerden gelen istek ve talepleri yerine getirdiklerini söyledi. Kepez Belediyesi’nin her türlü imkanlarının Adıyamanlı ve Antalya’daki diğer hemşeri derneklerinin emrinde olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Derneklerimizin örflerine, ananelerine, sosyal ve kültürel faaliyetleri ile ilgili yapacakları bütün programlarda biz belediye olarak her zaman hemşeri derneklerimizin yanı başında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.
KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI HAKAN TÜTÜNCÜ, ANTALYA ADIYAMANLILAR SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri ile bir araya geldi. 
Elmalı Mahallesi’nde bulunan Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleşen ziyarete, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi meclis üyeleri ile birlikte katıldı. Başkan Tütüncü ve beraberindeki heyet, Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Recep Ejderha ve Adıyamanlı vatandaşlar tarafından karşılandı.
Başkan Tütüncü ziyarette yaptığı konuşmada, hizmete başladığı günden bu yana.her fırsatta hemşeri derneklerinin yanı başında olduklarını, imkanları nispetinde de derneklerden gelen istek ve talepleri yerine getirdiklerini söyledi. Kepez Belediyesi’nin her türlü imkanlarının Adıyamanlı ve Antalya’daki diğer hemşeri derneklerinin emrinde olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Derneklerimizin örflerine, ananelerine, sosyal ve kültürel faaliyetleri ile ilgili yapacakları bütün programlarda biz belediye olarak her zaman hemşeri derneklerimizin yanı başında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.