TÜRKÜYEM MANAVGAT’TA SAHNELENDİ

Sanat 23.05.2015 - 14:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TÜRKÜYEM MANAVGAT’TA SAHNELENDİ

TÜRKÜYEM MANAVGAT’TA SAHNELENDİ
ANTDOB’un "Türküyem" adlı müzikli oyunu, Antalya'nın Manavgat ilçesinde sanatseverlerle buluştu Manavgat Belediyesi’nin organizasyonuyla Atatürk Kültür Merkezi’nde ANTDOB tarafından sahnelenen "Türkiyem" adlı müzikli oyun,yoğun ilgi gördü. Orkestra Yönetmenliğini Ömer Yöndem’in, sahne yönetmeliği ve metin yazarlığını Fatih Şanal'ın, müzik düzenlemesini ise Erdal Tuğcular'ın yaptığı iki perdelik müzikli oyun sanatseverler ayakta alkışladı.  Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen oyun sonunda yaptığı konuşmada, Antalya Devlet Opera ve Balesi'ne teşekkür ederek, "Burada en güzel şekilde ülkemizin değerleri anlatıldı. İzlerken çok keyif aldım. Bu yıl düzenleyeceğimiz Manavgat Barış Suyu Festivali’nde de değerli sanatçıları görmek istiyorum" dedi. 
TÜRKÜYEM MANAVGAT’TA SAHNELENDİ

ANTDOB’un "Türküyem" adlı müzikli oyunu, Antalya'nın Manavgat ilçesinde sanatseverlerle buluştu
Manavgat Belediyesi’nin organizasyonuyla Atatürk Kültür Merkezi’nde ANTDOB tarafından sahnelenen "Türkiyem" adlı müzikli oyun,yoğun ilgi gördü. Orkestra Yönetmenliğini Ömer Yöndem’in, sahne yönetmeliği ve metin yazarlığını Fatih Şanal'ın, müzik düzenlemesini ise Erdal Tuğcular'ın yaptığı iki perdelik müzikli oyun sanatseverler ayakta alkışladı. 
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen oyun sonunda yaptığı konuşmada, Antalya Devlet Opera ve Balesi'ne teşekkür ederek, "Burada en güzel şekilde ülkemizin değerleri anlatıldı. İzlerken çok keyif aldım. Bu yıl düzenleyeceğimiz Manavgat Barış Suyu Festivali’nde de değerli sanatçıları görmek istiyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.