Türkiye 2’incisi Halk Oyunları Ekibinden Vali Yılmaz’a ziyaret

Kültür 30.10.2017 - 16:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Türkiye 2’incisi Halk Oyunları Ekibinden Vali Yılmaz’a ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Halk Oyunları Yarışmasında, Burdur Sevim - Zekai Piribaş Çocuk Destek Merkezi Halk Oyunları ekibi Türkiye 2’incisi oldu
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Halk Oyunları Yarışmasında, Burdur Sevim - Zekai Piribaş Çocuk Destek Merkezi Halk Oyunları ekibi Türkiye 2’incisi oldu.   Tekirdağ'da düzenlenen 20 ekibin müracaat ettiği ve ilk eleme sonucunda 14 ekibin kaldığı yarışmada 2'incilik kupasını kazanarak Burdur'a gurur yaşatan Halk Oyunları ekibi kazandıkları kupayı Vali Yılmaz'a takdim etti.     Ekibi başarıları dolayısıyla tebrik eden Vali Yılmaz, Teke Yöresinin Kültür Başkenti olan ilimize yakışır bir başarıyla yarışmadan döndükleri için kendilerine ayrıca teşekkür etti. Öğrencilere başarılarının devamını dileyen Vali Yılmaz, sadece folklor değil derslerinizde yada ileride atılacağınız iş hayatınızda kendinize güvenmeye devam ettiğiniz sürece, çalışmaya devam ettiğiniz sürece her alanda başarılı olursunuz dedi.   Devletimizin imkanlarının eskiye kıyasla çok iyi olduğunu belirten Vali Yılmaz, bugünlerden itibaren kendinizi sağlam temeller üzerinde yetiştirebilirseniz geleceğe daha güvenli bakarsınız dedi. İleride er yada geç emeklerinizin karşılığını muhakkak alırsınız diyerek kendilerini tekrar kutladı.     Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Hasan Güven, Sevim Zekai Piribaş Çocuk Destek Merkezi Müdürü Canan Yüksel, ekibi çalıştıran Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları Antrenörü Sibel Erdem ve halk oyunları ekibinde yer alan öğrenciler yer aldı.     Vali Yılmaz ziyaretin sonunda halk oyunları ekibine hediye takdiminde bulundu. Çocuk Destek Merkezi Müdürü Canan Yüksel ve Halk Oyunları Antrenörü Sibel Erdem’e de katkıları dolayısıyla plaket verdi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Halk Oyunları Yarışmasında, Burdur Sevim - Zekai Piribaş Çocuk Destek Merkezi Halk Oyunları ekibi Türkiye 2’incisi oldu
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Halk Oyunları Yarışmasında, Burdur Sevim - Zekai Piribaş Çocuk Destek Merkezi Halk Oyunları ekibi Türkiye 2’incisi oldu.
 
Tekirdağ'da düzenlenen 20 ekibin müracaat ettiği ve ilk eleme sonucunda 14 ekibin kaldığı yarışmada 2'incilik kupasını kazanarak Burdur'a gurur yaşatan Halk Oyunları ekibi kazandıkları kupayı Vali Yılmaz'a takdim etti.
 
 
Ekibi başarıları dolayısıyla tebrik eden Vali Yılmaz, Teke Yöresinin Kültür Başkenti olan ilimize yakışır bir başarıyla yarışmadan döndükleri için kendilerine ayrıca teşekkür etti. Öğrencilere başarılarının devamını dileyen Vali Yılmaz, sadece folklor değil derslerinizde yada ileride atılacağınız iş hayatınızda kendinize güvenmeye devam ettiğiniz sürece, çalışmaya devam ettiğiniz sürece her alanda başarılı olursunuz dedi.
 
Devletimizin imkanlarının eskiye kıyasla çok iyi olduğunu belirten Vali Yılmaz, bugünlerden itibaren kendinizi sağlam temeller üzerinde yetiştirebilirseniz geleceğe daha güvenli bakarsınız dedi. İleride er yada geç emeklerinizin karşılığını muhakkak alırsınız diyerek kendilerini tekrar kutladı.
 
 
Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Hasan Güven, Sevim Zekai Piribaş Çocuk Destek Merkezi Müdürü Canan Yüksel, ekibi çalıştıran Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları Antrenörü Sibel Erdem ve halk oyunları ekibinde yer alan öğrenciler yer aldı.
 
 
Vali Yılmaz ziyaretin sonunda halk oyunları ekibine hediye takdiminde bulundu. Çocuk Destek Merkezi Müdürü Canan Yüksel ve Halk Oyunları Antrenörü Sibel Erdem’e de katkıları dolayısıyla plaket verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.