TÜRK MERMERCİLER FAS’ A ÇIKARMA YAPTI! DERGİ AYRINTI FAS’TA

Dünya 18.01.2016 - 14:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TÜRK MERMERCİLER FAS’ A ÇIKARMA YAPTI! DERGİ AYRINTI FAS’TA

Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi Dergi Ayrıntı Fas’ın Casablanca şehrinde düzenlenen Moracco Mermer ve Doğaltaş Fuarında okuyucuları ile buluştu.
Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi Dergi Ayrıntı Fas’ın Casablanca şehrinde düzenlenen Moracco Mermer ve Doğaltaş Fuarında okuyucuları ile buluştu. Ülkemizin önde gelen fuar organizasyonu yapan Pyramids Fuarcılık Genel Müdürü Tolga Tezel ile Dergi Ayrıntı arasında yapılan anlaşma ile Pyramids Fuarcılığın dünyada düzenleyeceği 18 fuarda, fuara katılan müşterilerine Dergi Ayrıntı’yı ulaştıracak. Bu anlaşma gereğince Dünya Ekonomisinde neler olup bittiğini Türk girişimcilerin fuarlarda neler yapabildiklerini ve fuarın Türk girişimcilerine, Türk sanayisine neler kattığını Tolga Tezel’in açıklamalarını yayınlayarak bir ilki gerçekleştirdiler. Fas’ın Casablanca şehrinde düzenlenen fuarda da Dergi Ayrıntı ilk okuyucuları ile buluştu. TÜRK MERMERCİLER FAS’ A ÇIKARMA YAPTI! Dünya ticaretinin kilit noktalarından biri olan coğrafyada düzenlenecek olan Moroc Stone - Fas Uluslararası Mermer ve Doğaş Taş Fuarı, Kazablanka Office des changes’ de 125 katılımcısıyla gerçekleştirdi. İMİB (İstanbul Maden İhracatçıları Birliği), Association Marocaine Des Marbriers, Association Alwifak Des Marbriers Marrakech, Industrie du Maroc, Chantiers du Maroc ve Fas Ulaştırma Bakanlığı desteğiyle gerçekleşen fuar son trend mermer ürünlerini sergiledi. Pyramids Uluslararası Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sn. MOHAMMED SHERIF HASHEM, Fas Ulaştırma Ve Lojistik Bakanı Sn. AZIZ ERREBAH, AMM - Association Maroine Des Marbriers Başkanı Sn. AYOUB KAHLAOUI, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Sn. Ali Kahyaoğlu ve Türkiye Ticari Ateşesi Sn. GÖKHAN ÜSKÜDAR'ın açılış konuşmalarının ardından bütün firmaları ziyaret etti. Türkiye’ nin onursal ülke olarak katılım gösterdiği Fas mermer fuarinda Fas, Mısır, Suudi Arabistan, İtalya, Çin ve Hindistan’dan  milli katılımcıları olan fuar; Fas’ın coğrafi konumunu da göz önüne alarak Afrika’dan gelecek olan alıcıları aynı çatı altında buluşturdu. Batı Avrupa için de iyi bir ticari pazar olan Fas, Pyramids Group’un 22 yıllık Orta Doğu Bağlantılarıyla Katar, Kuveyt, Tunus, Cezayir, Ürdün,  Filistin, Arap Emirliklerini de fuarda bir araya getirdi. 
Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi Dergi Ayrıntı Fas’ın Casablanca şehrinde düzenlenen Moracco Mermer ve Doğaltaş Fuarında okuyucuları ile buluştu.

Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi Dergi Ayrıntı Fas’ın Casablanca şehrinde düzenlenen Moracco Mermer ve Doğaltaş Fuarında okuyucuları ile buluştu.

Ülkemizin önde gelen fuar organizasyonu yapan Pyramids Fuarcılık Genel Müdürü Tolga Tezel ile Dergi Ayrıntı arasında yapılan anlaşma ile Pyramids Fuarcılığın dünyada düzenleyeceği 18 fuarda, fuara katılan müşterilerine Dergi Ayrıntı’yı ulaştıracak. Bu anlaşma gereğince Dünya Ekonomisinde neler olup bittiğini Türk girişimcilerin fuarlarda neler yapabildiklerini ve fuarın Türk girişimcilerine, Türk sanayisine neler kattığını Tolga Tezel’in açıklamalarını yayınlayarak bir ilki gerçekleştirdiler. Fas’ın Casablanca şehrinde düzenlenen fuarda da Dergi Ayrıntı ilk okuyucuları ile buluştu.

TÜRK MERMERCİLER FAS’ A ÇIKARMA YAPTI!

Dünya ticaretinin kilit noktalarından biri olan coğrafyada düzenlenecek olan Moroc Stone - Fas Uluslararası Mermer ve Doğaş Taş Fuarı, Kazablanka Office des changes’ de 125 katılımcısıyla gerçekleştirdi. İMİB (İstanbul Maden İhracatçıları Birliği), Association Marocaine Des Marbriers, Association Alwifak Des Marbriers Marrakech, Industrie du Maroc, Chantiers du Maroc ve Fas Ulaştırma Bakanlığı desteğiyle gerçekleşen fuar son trend mermer ürünlerini sergiledi.

Pyramids Uluslararası Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sn. MOHAMMED SHERIF HASHEM, Fas Ulaştırma Ve Lojistik Bakanı Sn. AZIZ ERREBAH, AMM - Association Maroine Des Marbriers Başkanı Sn. AYOUB KAHLAOUI, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Sn. Ali Kahyaoğlu ve Türkiye Ticari Ateşesi Sn. GÖKHAN ÜSKÜDAR'ın açılış konuşmalarının ardından bütün firmaları ziyaret etti.

Türkiye’ nin onursal ülke olarak katılım gösterdiği Fas mermer fuarinda Fas, Mısır, Suudi Arabistan, İtalya, Çin ve Hindistan’dan  milli katılımcıları olan fuar; Fas’ın coğrafi konumunu da göz önüne alarak Afrika’dan gelecek olan alıcıları aynı çatı altında buluşturdu. Batı Avrupa için de iyi bir ticari pazar olan Fas, Pyramids Group’un 22 yıllık Orta Doğu Bağlantılarıyla Katar, Kuveyt, Tunus, Cezayir, Ürdün,  Filistin, Arap Emirliklerini de fuarda bir araya getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.