TURİSTLER DE AŞURE KUYRUĞUNA GİRDİ

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2018 - 17:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TURİSTLER DE AŞURE KUYRUĞUNA GİRDİ

Antalya'da turistler de aşure kuyruğuna girdi
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Antalya Muratpaşa Camii’nde ve Alanya’da toplam 3 bin 500 kişiye aşure ikram etti. Muharrem ayı boyunca kent merkezi ve ilçelerinde 35 bin kişiye aşure dağıtılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı birlik, beraberlik ve paylaşımların arttığı Muharrem ayında aşure ikramı yapıyor. Antalya merkezinde ve ilçelerde halkın yoğun olduğu noktalarda vatandaşlara aşure dağıtılıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından cuma namazı sonrası Muratpaşa Camii'nde halka aşure ikramı yapıldı. Büyükşehirin ikramına vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Vatandaşlar aşure almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Toplamda 2 bin kişilik aşure dağıtımı gerçekleşti. Aşure kazanı etrafında bir araya gelen vatandaşlar, aşurenin tadına baktı.   Turistler de aşure kuyruğunda Büyükşehir belediyesi ayrıca Alanya’da da bin 500 kişilik aşure dağıtımı yaptı. Alanya Aşevi’nde hazırlanan aşure Alanya Atatürk Anıtı önünde ikram edildi. Alanyalılar kadar yabancı turistler de kuyruğa girerek aşurenin tadına baktı.  
Antalya'da turistler de aşure kuyruğuna girdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Antalya Muratpaşa Camii’nde ve Alanya’da toplam 3 bin 500 kişiye aşure ikram etti.

Muharrem ayı boyunca kent merkezi ve ilçelerinde 35 bin kişiye aşure dağıtılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı birlik, beraberlik ve paylaşımların arttığı Muharrem ayında aşure ikramı yapıyor. Antalya merkezinde ve ilçelerde halkın yoğun olduğu noktalarda vatandaşlara aşure dağıtılıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından cuma namazı sonrası Muratpaşa Camii'nde halka aşure ikramı yapıldı. Büyükşehirin ikramına vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Vatandaşlar aşure almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Toplamda 2 bin kişilik aşure dağıtımı gerçekleşti. Aşure kazanı etrafında bir araya gelen vatandaşlar, aşurenin tadına baktı.

 

Turistler de aşure kuyruğunda

Büyükşehir belediyesi ayrıca Alanya’da da bin 500 kişilik aşure dağıtımı yaptı. Alanya Aşevi’nde hazırlanan aşure Alanya Atatürk Anıtı önünde ikram edildi. Alanyalılar kadar yabancı turistler de kuyruğa girerek aşurenin tadına baktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.