Türel: “Antalyaspor sahipsiz kalmayacak”

Spor 11.12.2017 - 15:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Türel: “Antalyaspor sahipsiz kalmayacak”

Türel: “Antalyaspor sahipsiz kalmayacak”
 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor’un içinde bulunduğu durumun geçici olduğunu belirterek, “Antalyaspor, yalnız ve sahipsiz kalmayacak. Endişeye mahal yoktur, gerekenler yapılacaktır” dedi.  Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık Ayı Meclis Toplantısı'nda partilerin grup sözcüleri, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruptan namağlup çıkarak son 16 turuna kalması ve bugünkü kurada Alman devi Bayern Münih ile eşleşmesini değerlendirdi ve siyah-beyazlı takıma başarılar diledi. Büyükşehir Başkanı Menderes Türel de Beşiktaş'ın Alman devi Bayern Münih'i eleyerek yoluna devam etmesini dileyerek, şehrinin takımı Antalyaspor ile ilgili de açıklamalarda bulundu. "Gerekenler yapılacaktır"  Meclisin desteğiyle Antalyaspor'a Avrupa’nın en modern tesislerini kazandırdıklarını dile getiren Türel, "Her zaman Antalyaspor'un yanındayız. Antalyaspor, bugüne kadar sahipsiz kalmamıştır, bundan sonra da kalmayacaktır. Antalyaspor'un önü açıktır. Takımımızın sabit gelir kaynakları temin edildi. Bugünkü durumun geçici olacağını düşünüyorum. Mevcut yönetici arkadaşlarımızla görüşmelerimiz zaman zaman devam ediyor. Alacakları tedbirlerle Antalyaspor yeniden başarılı olacaktır. Geçen yıl da 8 maçta 2 puanla Rıza Çalımbay göreve gelmişti. Ama ligi 5. sırada bitirdi. Takımımız geçen yıl tarihinin en yüksek puanını aldı. O nedenle Antalyaspor yalnız kalmaz, sahipsiz kalmaz, gerekenler yapılacaktır. Bizde her zaman Antalyaspor'un yanındayız. Endişeye mahal verecek durum yok, gereken yapılacaktır” ifadelerini kullandı.
Türel: “Antalyaspor sahipsiz kalmayacak”

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor’un içinde bulunduğu durumun geçici olduğunu belirterek, “Antalyaspor, yalnız ve sahipsiz kalmayacak. Endişeye mahal yoktur, gerekenler yapılacaktır” dedi. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık Ayı Meclis Toplantısı'nda partilerin grup sözcüleri, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruptan namağlup çıkarak son 16 turuna kalması ve bugünkü kurada Alman devi Bayern Münih ile eşleşmesini değerlendirdi ve siyah-beyazlı takıma başarılar diledi.
Büyükşehir Başkanı Menderes Türel de Beşiktaş'ın Alman devi Bayern Münih'i eleyerek yoluna devam etmesini dileyerek, şehrinin takımı Antalyaspor ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

"Gerekenler yapılacaktır" 
Meclisin desteğiyle Antalyaspor'a Avrupa’nın en modern tesislerini kazandırdıklarını dile getiren Türel, "Her zaman Antalyaspor'un yanındayız. Antalyaspor, bugüne kadar sahipsiz kalmamıştır, bundan sonra da kalmayacaktır. Antalyaspor'un önü açıktır. Takımımızın sabit gelir kaynakları temin edildi. Bugünkü durumun geçici olacağını düşünüyorum. Mevcut yönetici arkadaşlarımızla görüşmelerimiz zaman zaman devam ediyor. Alacakları tedbirlerle Antalyaspor yeniden başarılı olacaktır. Geçen yıl da 8 maçta 2 puanla Rıza Çalımbay göreve gelmişti. Ama ligi 5. sırada bitirdi. Takımımız geçen yıl tarihinin en yüksek puanını aldı. O nedenle Antalyaspor yalnız kalmaz, sahipsiz kalmaz, gerekenler yapılacaktır. Bizde her zaman Antalyaspor'un yanındayız. Endişeye mahal verecek durum yok, gereken yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.