Tüm millet tek yürek; harekata dualarla destek

(AA) - Anadolu Ajansı | 10.10.2019 - 11:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tüm millet tek yürek; harekata dualarla destek

Mehmetçik için Fetih Suresi okundu.
 Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla'daki camilerde Fetih Suresi okundu, dua edildi.   Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla'daki camilerde sabah namazında Fetih Suresi okundu.   Burdur'daki Ulu Cami'de sabah namazında Fetih Suresi okundu. Operasyonun başarıyla  sonuçlanması için vatandaşlar Kur'an-ı Kerim okudu, Mehmetçik için dualar etti.   Antalya'daki Yivli Minare Camisi'nde Fetih Suresi'nin okunmasının ardından sabah namazı kılındı.   Isparta'daki Mimar Sinan Cami'sinde Fetih Suresi okundu. Protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, operasyonun başarıyla sonuçlanması için dua etti.   Muğla'daki camilerde de Fetih Suresi okundu, dualar edildi. Programlara, protokol üyelerinin yanı sıra öğrenciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Mehmetçik için Fetih Suresi okundu.
 Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla'daki camilerde Fetih Suresi okundu, dua edildi.
 

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla'daki camilerde sabah namazında Fetih Suresi okundu.

 

Burdur'daki Ulu Cami'de sabah namazında Fetih Suresi okundu. Operasyonun başarıyla  sonuçlanması için vatandaşlar Kur'an-ı Kerim okudu, Mehmetçik için dualar etti.

 

Antalya'daki Yivli Minare Camisi'nde Fetih Suresi'nin okunmasının ardından sabah namazı kılındı.

 

Isparta'daki Mimar Sinan Cami'sinde Fetih Suresi okundu. Protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, operasyonun başarıyla sonuçlanması için dua etti.

 

Muğla'daki camilerde de Fetih Suresi okundu, dualar edildi. Programlara, protokol üyelerinin yanı sıra öğrenciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.