TÜGVA'DAN 'ÇİZİMLERLE 40 HADİS' YARIŞMASI

Gündem 16.12.2020 - 10:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TÜGVA'DAN 'ÇİZİMLERLE 40 HADİS' YARIŞMASI

TÜGVA'dan "Çizimlerle 40 Hadis" yarışması
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Burdur İl Temsilciliği, ortaokul öğrencilerine yönelik "Çizimlerle 40 Hadis" yarışmasının başvurularının başladığını bildirdi.   Türkiye Gençlik Vakfı Burdur İl Temsilcisi Yunus Taşkesen, yaptığı yazılı açıklamada, genel merkezlerinin koordinesinde öğrencilerin hayatlarına yön verdiğini düşündükleri hadisi çizerek anlatabilmelerini hedefleyen bir yarışma planlandığını kaydetti. Gençlerin bu vesileyle 40 Hadis-i Şerifi okuyup anlayacağını ve çizimle birini anlatacağını aktaran Taşkesen, "Kaybedenin olmadığı bir yarışma olacak. Sevgili gençler, start verildi, şimdi sıra sizde. Hayal dünyanızda başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.   Yarışma katılmak isteyenler 14 Şubat'ta kadar www.tugva.org.tr'den başvuru yapabilecek. 
TÜGVA'dan "Çizimlerle 40 Hadis" yarışması

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Burdur İl Temsilciliği, ortaokul öğrencilerine yönelik "Çizimlerle 40 Hadis" yarışmasının başvurularının başladığını bildirdi.

 

Türkiye Gençlik Vakfı Burdur İl Temsilcisi Yunus Taşkesen, yaptığı yazılı açıklamada, genel merkezlerinin koordinesinde öğrencilerin hayatlarına yön verdiğini düşündükleri hadisi çizerek anlatabilmelerini hedefleyen bir yarışma planlandığını kaydetti.

Gençlerin bu vesileyle 40 Hadis-i Şerifi okuyup anlayacağını ve çizimle birini anlatacağını aktaran Taşkesen, "Kaybedenin olmadığı bir yarışma olacak. Sevgili gençler, start verildi, şimdi sıra sizde. Hayal dünyanızda başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

 

Yarışma katılmak isteyenler 14 Şubat'ta kadar www.tugva.org.tr'den başvuru yapabilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.