“Tudor benden randevu bile alamaz” Açıklaması

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2017 - 10:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

“Tudor benden randevu bile alamaz” Açıklaması

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu 'Tudor benden randevu bile alamaz' sözüne açıklık getirdi: "Karabük'te yerde acı içinde kıvranan futbolcumuz için topu taca attırmadı, Bu takımın başına gelecek adamda önce karakter olacak"   Aytemiz Alanyaspor ile ismi anılan Galatasaray’ın eski Teknik Direktörü Igor Tudor haberlerine Başkan Hasan Çavuşoğlu son noktayı koydu. ‘Tudor benden randevu bile alamaz' diyerek dedikoduları sona erdiren Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Tudor, geçen yıl Kardemir Karabükspor'un hocasıyken bizim bir topçumuz yerde sakatlandı. Acılar içinde kıvranırken Tudor kendi topçusuna bağırarak topu dışarı atmamasını istedi. Ben o gün Igor Tudor'u bitirdim. Benim için önce karakter önemli" dedi.   "Benden randevu bile alamaz" Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bir internet sitesinde 'Tudor Alanyaspor ile prensip anlaşmasına vardı' haberinin altına Başkan Çavuşoğlu, 'Tudor benden randevu bile alamaz' yorumu yazarak Igor Tudor'un, Alanyaspor tesislerinin kapısının içinden bile giremeyeceği mesajını net olarak verdi. Başkan Hasan Çavuşoğlu ayrıca bir taraftarın 'Başkanım büyük adamsın. Haydi patlat bombaları. İyi bir teknik direktör ve 2-3 futbolcu. Sana güveniyoruz ve inanıyoruz' yorumuna ise, 'Biraz sabır merak etmeyin' yazdı.   "Futbolcumuz acı içinde kıvranıyordu" Galatasaray’ın eski Teknik Direktörü Igor Tudor hakkında yaptığı yorumun sebebini de açıklayan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Ben bunu geçen sene Karabükspor ile oynanan maçtan dolayı söyledim. Karabükspor ile Aytemiz Alanyaspor maçında Tudor Karabükspor'un teknik direktörüydü. Maç esnasında bir oyuncumuz sakatlandı. Bizim futbolcumuz yerde yatıyor ve acı çekerek kıvranıyordu. O sırada Karabükspor'un yabancı bir oyuncusu topu dışarı atmak istedi.   Tudor 'topu dışarı atma' dedi "Tudor dışarıdan müdahale edip 'topu dışarı atma' diye ısrarla topçusuna bağırdı. Bunu da o sırada herkes gördü, duydu. Tudor'un bağırmasına rağmen o futbolcu öyle bir vurdu ki topu tribünlere gönderdi. Sonrada kendi hocası yani Tudor'a dönerek el kol salladı. 'Sen ne diyorsun' der gibi."   Futbolcusu adamlık yaptı "Futbolcu adam gibi adamlık yaptı. İşte o anda Tudor benim gözümden düştü. Benim bu yorumum ondan dolayıdır. Böyle bir hoca benden randevu bile alamaz. Tudor benim gündemimde hiç bir zaman olmadı ve olamaz da. Bu yaptığı davranıştan dolayı bunu söylüyorum. 'Tudor geldi, Tudor gitti' diye haberler yapılıyor."   "Önce karakterli olacak" "Ben adamın teknik direktörlüğüne laf söylemedim, karakterini o maçta zayıf gördüm ve onu orada bitirdim. Yerde benim futbolcum kıvranıyor acı içerisinde, Tudor'da kendi futbolcusuna 'atma topu dışarı, devam et' diyor. Futbolcu da topa öyle bir vurdu ki sinirden top tribünlere gitti, hocasına da el hareketi yaptı. 'Ne diyorsun sen der gibi' Kimsenin teknik direktörlüğüne laf etmeyiz ama önce karakterli insan olması lazım. Bu, futbolcu ve teknik direktör açısından böyledir."

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu 'Tudor benden randevu bile alamaz' sözüne açıklık getirdi: "Karabük'te yerde acı içinde kıvranan futbolcumuz için topu taca attırmadı, Bu takımın başına gelecek adamda önce karakter olacak"

 

Aytemiz Alanyaspor ile ismi anılan Galatasaray’ın eski Teknik Direktörü Igor Tudor haberlerine Başkan Hasan Çavuşoğlu son noktayı koydu. ‘Tudor benden randevu bile alamaz' diyerek dedikoduları sona erdiren Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Tudor, geçen yıl Kardemir Karabükspor'un hocasıyken bizim bir topçumuz yerde sakatlandı. Acılar içinde kıvranırken Tudor kendi topçusuna bağırarak topu dışarı atmamasını istedi. Ben o gün Igor Tudor'u bitirdim. Benim için önce karakter önemli" dedi.

 

"Benden randevu bile alamaz"

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bir internet sitesinde 'Tudor Alanyaspor ile prensip anlaşmasına vardı' haberinin altına Başkan Çavuşoğlu, 'Tudor benden randevu bile alamaz' yorumu yazarak Igor Tudor'un, Alanyaspor tesislerinin kapısının içinden bile giremeyeceği mesajını net olarak verdi. Başkan Hasan Çavuşoğlu ayrıca bir taraftarın 'Başkanım büyük adamsın. Haydi patlat bombaları. İyi bir teknik direktör ve 2-3 futbolcu. Sana güveniyoruz ve inanıyoruz' yorumuna ise, 'Biraz sabır merak etmeyin' yazdı.

 

"Futbolcumuz acı içinde kıvranıyordu"

Galatasaray’ın eski Teknik Direktörü Igor Tudor hakkında yaptığı yorumun sebebini de açıklayan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Ben bunu geçen sene Karabükspor ile oynanan maçtan dolayı söyledim. Karabükspor ile Aytemiz Alanyaspor maçında Tudor Karabükspor'un teknik direktörüydü. Maç esnasında bir oyuncumuz sakatlandı. Bizim futbolcumuz yerde yatıyor ve acı çekerek kıvranıyordu. O sırada Karabükspor'un yabancı bir oyuncusu topu dışarı atmak istedi.

 

Tudor 'topu dışarı atma' dedi

"Tudor dışarıdan müdahale edip 'topu dışarı atma' diye ısrarla topçusuna bağırdı. Bunu da o sırada herkes gördü, duydu. Tudor'un bağırmasına rağmen o futbolcu öyle bir vurdu ki topu tribünlere gönderdi. Sonrada kendi hocası yani Tudor'a dönerek el kol salladı. 'Sen ne diyorsun' der gibi."

 

Futbolcusu adamlık yaptı

"Futbolcu adam gibi adamlık yaptı. İşte o anda Tudor benim gözümden düştü. Benim bu yorumum ondan dolayıdır. Böyle bir hoca benden randevu bile alamaz. Tudor benim gündemimde hiç bir zaman olmadı ve olamaz da. Bu yaptığı davranıştan dolayı bunu söylüyorum. 'Tudor geldi, Tudor gitti' diye haberler yapılıyor."

 

"Önce karakterli olacak"

"Ben adamın teknik direktörlüğüne laf söylemedim, karakterini o maçta zayıf gördüm ve onu orada bitirdim. Yerde benim futbolcum kıvranıyor acı içerisinde, Tudor'da kendi futbolcusuna 'atma topu dışarı, devam et' diyor. Futbolcu da topa öyle bir vurdu ki sinirden top tribünlere gitti, hocasına da el hareketi yaptı. 'Ne diyorsun sen der gibi' Kimsenin teknik direktörlüğüne laf etmeyiz ama önce karakterli insan olması lazım. Bu, futbolcu ve teknik direktör açısından böyledir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.