TOPLUM DESTEKLİ POLİS VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2013 - 09:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TOPLUM DESTEKLİ POLİS VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ

ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği "Güvenli Sokaklar Gülen Yüzler Projesi" kapsamında vatandaşlara hırsızlık, aile içi şiddet, dolandırıcılık ve emniyet kemerinin önemi ile ilgili broşürler dağıtıldı.
Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği "Güvenli Sokaklar Gülen Yüzler Projesi" kapsamında vatandaşlara hırsızlık, aile içi şiddet, dolandırıcılık ve emniyet kemerinin önemi ile ilgili broşürler dağıtıldı.Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen aktivite ile ilgili olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliğimizce yürütülmekte olan Güvenli Sokaklar Gülen Yüzler Projesi kapsamında vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, hafızalarında olan bilgileri tazelemek, dikkatlerini sağlayarak istenmeyen olaylara maruz kalmamaları amacıyla bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Dağıtılan broşürlerde, evden, işyerinden, otodan hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık, aile içi şiddet, kontör ve para dolandırıcılığı ve olası kazalarda hayat kurtaran emniyet kemerinin önemi, motosiklet kullanan vatandaşlarımız için kaza esnasında hayat kurtaran kask takılmasının önemi, İnsan sağlığı ve düzenin sağlanması açısından trafik kurallarına uymanın önemi ile ilgili bilgilendirmeler yapılmaktadır. Broşürlerde ayrıca trafik kurallarına uymanın önemi ve otodan hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken tedbirlerle ilgili bilgiler yer almaktadır" denildi. Etkinlik kapsamında Toplum Destekli Polis Büro Amirliği emrine hayırsever vatandaşlar tarafından alınan otonun tanıtımı da yapıldı.
ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği "Güvenli Sokaklar Gülen Yüzler Projesi" kapsamında vatandaşlara hırsızlık, aile içi şiddet, dolandırıcılık ve emniyet kemerinin önemi ile ilgili broşürler dağıtıldı.

Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği "Güvenli Sokaklar Gülen Yüzler Projesi" kapsamında vatandaşlara hırsızlık, aile içi şiddet, dolandırıcılık ve emniyet kemerinin önemi ile ilgili broşürler dağıtıldı.
Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen aktivite ile ilgili olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliğimizce yürütülmekte olan Güvenli Sokaklar Gülen Yüzler Projesi kapsamında vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, hafızalarında olan bilgileri tazelemek, dikkatlerini sağlayarak istenmeyen olaylara maruz kalmamaları amacıyla bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Dağıtılan broşürlerde, evden, işyerinden, otodan hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık, aile içi şiddet, kontör ve para dolandırıcılığı ve olası kazalarda hayat kurtaran emniyet kemerinin önemi, motosiklet kullanan vatandaşlarımız için kaza esnasında hayat kurtaran kask takılmasının önemi, İnsan sağlığı ve düzenin sağlanması açısından trafik kurallarına uymanın önemi ile ilgili bilgilendirmeler yapılmaktadır. Broşürlerde ayrıca trafik kurallarına uymanın önemi ve otodan hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken tedbirlerle ilgili bilgiler yer almaktadır" denildi. 
Etkinlik kapsamında Toplum Destekli Polis Büro Amirliği emrine hayırsever vatandaşlar tarafından alınan otonun tanıtımı da yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.