TKDK PROJE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Gündem 11.09.2015 - 09:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TKDK PROJE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

TKDK PROJE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Tarım ve Kırsal Kalkınma Kurumu İl Koordinatörü Selami OKKA, Karamanlı ve Yeşilova ilçelerinde inşaat süreci devam eden projeleri ziyaret etti. Karamanlı ilçesinde, Panorama Mermer Sanayi İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi’ ne ait “Doğaltaş İşleme Projesi”, Ahmet Tosun’a ait “94 Başlık Süt Hayvancılığı Projesi”, Karetsan Entegre Et San. ve Hayvancılık Ticaret Ltd. Şti.’ ne ait “Kesimhane ve Et İşleme Tesisi Projesi” ile BZ Ortaklar Tarım Hayv. Tic. Ltd. Şti.’ ne ait “100 Başlık Süt Hayvancılığı Projesi” şantiyeleri ziyaret edildi. Ayrıca Yeşilova ilçesinde, Lago Turizm ve Otelcilik Ltd. Şti’ ne ait “Hotel Lago Di Salda Projesi” ziyaret edildi. Ziyaretlerde proje sahipleri ile görüşen İl Koordinatörü Okka, inşaatların hızlandırılarak ve en kısa sürede ödeme talep paketlerinin Kuruma teslim edilmesi gerektiğini ifade etti.
TKDK PROJE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Tarım ve Kırsal Kalkınma Kurumu İl Koordinatörü Selami OKKA, Karamanlı ve Yeşilova ilçelerinde inşaat süreci devam eden projeleri ziyaret etti.

Karamanlı ilçesinde, Panorama Mermer Sanayi İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi’ ne ait “Doğaltaş İşleme Projesi”, Ahmet Tosun’a ait “94 Başlık Süt Hayvancılığı Projesi”, Karetsan Entegre Et San. ve Hayvancılık Ticaret Ltd. Şti.’ ne ait “Kesimhane ve Et İşleme Tesisi Projesi” ile BZ Ortaklar Tarım Hayv. Tic. Ltd. Şti.’ ne ait “100 Başlık Süt Hayvancılığı Projesi” şantiyeleri ziyaret edildi.

Ayrıca Yeşilova ilçesinde, Lago Turizm ve Otelcilik Ltd. Şti’ ne ait “Hotel Lago Di Salda Projesi” ziyaret edildi.

Ziyaretlerde proje sahipleri ile görüşen İl Koordinatörü Okka, inşaatların hızlandırılarak ve en kısa sürede ödeme talep paketlerinin Kuruma teslim edilmesi gerektiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.