TKDK'dan 5 sektöre mali destek

Ekonomi 27.11.2019 - 10:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TKDK'dan 5 sektöre mali destek

Verilecek olan mali destek, ‘Kamu Katkısı’ olarak adlandırılmakta ve geri ödemesiz olarak kullandırılmaktadır.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, 2014-2020 IPARD Programı kapsamında yatırım yapmak isteyenler için Sekizinci Başvuru Çağrı ilanına çıktı.   Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanındın oluşturulan ‘IPARD Programı Fonu’ tarafından sağlanmakta olan mali destek, ‘Kamu Katkısı’ olarak adlandırılmakta ve geri ödemesiz olarak kullandırılmaktadır.   Başvurular, 2 Ocak 2020’de kabul edilmeye başlanıp 28 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek. Başvurulara dair detaylı bilgi; www.tarim.gov.tr ve www.tkdk.gov.tr adreslerinde yer almakta.   Başvuru Çağrı İlanı kapsamında, ‘Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar’ tedbirinden yalnızca makine-ekipman, hizmet ve görünürlük alımlarına ilişkin başvurular kabul edilecek.   TKDK Sekizinci Başvuru Çağrı İlanı kapsamında desteklenecek sektörler; Süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, kırmızı et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, kanatlı eti ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, su ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması ile meyve ve sebze ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması yer almakta.
Verilecek olan mali destek, ‘Kamu Katkısı’ olarak adlandırılmakta ve geri ödemesiz olarak kullandırılmaktadır.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, 2014-2020 IPARD Programı kapsamında yatırım yapmak isteyenler için Sekizinci Başvuru Çağrı ilanına çıktı.

 

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanındın oluşturulan ‘IPARD Programı Fonu’ tarafından sağlanmakta olan mali destek, ‘Kamu Katkısı’ olarak adlandırılmakta ve geri ödemesiz olarak kullandırılmaktadır.

 

Başvurular, 2 Ocak 2020’de kabul edilmeye başlanıp 28 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek. Başvurulara dair detaylı bilgi; www.tarim.gov.tr ve www.tkdk.gov.tr adreslerinde yer almakta.

 

Başvuru Çağrı İlanı kapsamında, ‘Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar’ tedbirinden yalnızca makine-ekipman, hizmet ve görünürlük alımlarına ilişkin başvurular kabul edilecek.

 

TKDK Sekizinci Başvuru Çağrı İlanı kapsamında desteklenecek sektörler; Süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, kırmızı et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, kanatlı eti ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, su ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması ile meyve ve sebze ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması yer almakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.