TKDK 10. BAŞVURU ÇAĞRI İLANA ÇIKTI

Gündem 12.01.2021 - 09:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TKDK 10. BAŞVURU ÇAĞRI İLANA ÇIKTI

Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran, 7 Ocak 2021 tarihinde Onuncu başvuru çağrı ilanına çıkıldığını duyurdu..
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran, 7 Ocak 2021 tarihinde Onuncu başvuru çağrı ilanına çıkıldığını duyurdu.   Sosyal medya üzerinden resmileştiğini duyuran TKDK İl Koordinatörü Mesut Yıldıran, desteklemenin Burdur'da devam etmesi için '"Herkes Kopyalayıp Yapıştırsın Resmileşti Dikkat' sözleriyle Burdur'un gelişmesi için desteklerin süreceğini ve Burdur'un güçlenmesi için hibe kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.   Koordinatör Mesut Yıldıran'ın yaptığı açıklama şu şekilde;  HERKES KOPYALAYIP YAPIŞTIRSIN RESMILEŞTI DİKKAT!!! Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) 7 Ocak 2021 tarihinde Onuncu Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır. Yüzde 70’e varan hibe KDV muafiyeti ve vergi avantajı 50 avans ödeme imkanı Motorlu araçlara destek imkanı İşletmelerinizde GES yatırımlarına destek imkanı Mevcut işletmelerde ipotek olsa dahi başvurabilme imkanı Meyve kurutma/dondurma yatırımlarında “ Hal Kayıt Sistemine” kayıt şartı kaldırılması 120.000 Avro altındaki yatırımlarda kolay başvuru imkanı Avro kuru ; 9,3286 TL olarak sabitlenmesi Takyidatlı Tapu Kayıt Belgesinin sunulma zorunluluğunun kaldırılması Peynir Altı suyu işleyen tesislerde üst kapasite sınırının kaldırılması Burdur’da yüzlerce projeye verilen milyonlarca lira hibeye projeleriniz ile yenilerini kazandıralım. Ayrıntılı bilgi için TKDK Burdur İl Koordinatörlüğüne bekliyoruz. Arz ederim.  
Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran, 7 Ocak 2021 tarihinde Onuncu başvuru çağrı ilanına çıkıldığını duyurdu..

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran, 7 Ocak 2021 tarihinde Onuncu başvuru çağrı ilanına çıkıldığını duyurdu.

 

Sosyal medya üzerinden resmileştiğini duyuran TKDK İl Koordinatörü Mesut Yıldıran, desteklemenin Burdur'da devam etmesi için '"Herkes Kopyalayıp Yapıştırsın Resmileşti Dikkat' sözleriyle Burdur'un gelişmesi için desteklerin süreceğini ve Burdur'un güçlenmesi için hibe kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Koordinatör Mesut Yıldıran'ın yaptığı açıklama şu şekilde; 

HERKES KOPYALAYIP YAPIŞTIRSIN
RESMILEŞTI DİKKAT!!!
Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) 7 Ocak 2021 tarihinde Onuncu Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.
Yüzde 70’e varan hibe
KDV muafiyeti ve vergi avantajı
50 avans ödeme imkanı
Motorlu araçlara destek imkanı
İşletmelerinizde GES yatırımlarına destek imkanı
Mevcut işletmelerde ipotek olsa dahi başvurabilme imkanı
Meyve kurutma/dondurma yatırımlarında “ Hal Kayıt Sistemine” kayıt şartı kaldırılması
120.000 Avro altındaki yatırımlarda kolay başvuru imkanı
Avro kuru ; 9,3286 TL olarak sabitlenmesi
Takyidatlı Tapu Kayıt Belgesinin sunulma zorunluluğunun kaldırılması
Peynir Altı suyu işleyen tesislerde üst kapasite sınırının kaldırılması
Burdur’da yüzlerce projeye verilen milyonlarca lira hibeye projeleriniz ile yenilerini kazandıralım.
Ayrıntılı bilgi için TKDK Burdur İl Koordinatörlüğüne bekliyoruz.
Arz ederim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.