TİYATROYA AÇILIR-KAPANIR ÇATI

Sanat 27.12.2015 - 12:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TİYATROYA AÇILIR-KAPANIR ÇATI

TİYATROYA AÇILIR-KAPANIR ÇATI
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu’na, açılır-kapanır çatı sistemi monte edeceklerini açıkladı.  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez ParkOrman projesinin içerisinde yer alan 3 bin kişilik Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu’na, açılır-kapanır çatı sistemi monte edeceklerini açıkladı. Kültü ve Sanata büyük önem verdiğini söyleyen Tütüncü, Kepez Park Orman projesinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada yeni kültür ve sanat merkezinin müjdesini verdi. Tütüncü, Park Orrman’nın yapılacağı Meşe Kapısı’nda bulunan Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu’na açılır-kapanır çelik çatı sistemi monte edeceklerini duyurdu. Tesisin yaz aylarında açılarak açık hava tiyatrosuna dönüşeceğini söyleyen Tütüncü,” Kışın ise çatı kapanacak ve tiyatro kültür merkezi haline gelecek. Yakın bir tarihte başlayacak olan açılır-kapanır çelik çatı sistemi monte edilmesi çalışması 2 ay gibi bir sürede tamamlanacak. Yeni tesis de Kepez’imize hayırlı olsun” diye konuştu.
TİYATROYA AÇILIR-KAPANIR ÇATI

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu’na, açılır-kapanır çatı sistemi monte edeceklerini açıkladı. 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez ParkOrman projesinin içerisinde yer alan 3 bin kişilik Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu’na, açılır-kapanır çatı sistemi monte edeceklerini açıkladı. Kültü ve Sanata büyük önem verdiğini söyleyen Tütüncü, Kepez Park Orman projesinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada yeni kültür ve sanat merkezinin müjdesini verdi. Tütüncü, Park Orrman’nın yapılacağı Meşe Kapısı’nda bulunan Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu’na açılır-kapanır çelik çatı sistemi monte edeceklerini duyurdu. Tesisin yaz aylarında açılarak açık hava tiyatrosuna dönüşeceğini söyleyen Tütüncü,” Kışın ise çatı kapanacak ve tiyatro kültür merkezi haline gelecek. Yakın bir tarihte başlayacak olan açılır-kapanır çelik çatı sistemi monte edilmesi çalışması 2 ay gibi bir sürede tamamlanacak. Yeni tesis de Kepez’imize hayırlı olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.