TİCARET BORSASINDAN NEZAKET ZİYARETLERİ

Gündem 31.03.2016 - 09:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TİCARET BORSASINDAN NEZAKET ZİYARETLERİ

TİCARET BORSASI BAŞKANI BAŞAR’DAN DEMİR VE FAKİ’YE ZİYARET
Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Gürcan ile birlikte Burdur Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Uzman Doktor Ferunda Demir ve AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki’yi ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Gürcan ile birlikte, Burdur Devlet Hastanesi Yöneticiliğine atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doktoru Ferunda Demir’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir, amaçlarının hastalara en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu belirterek, Cumartesi günleri de birçok polikliniğin öğlene kadar açık olduğunu söyledi. Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Ak Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki’yi de ziyaret ederek, kendisini tebrik etti. Ziyaretten dolayı kendisine teşekkür eden Faki, “Aldığımız göreve en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Bu görevi yerine getirirken de birliktelik ruhunu harekete geçirmemiz gerek. Ne yapabileceğimize birlikte karar vermeliyiz. Burdur için bir tuğla koyabilecek varsa, onlarla birlikte olacağız” dedi. 
TİCARET BORSASI BAŞKANI BAŞAR’DAN DEMİR VE FAKİ’YE ZİYARET

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Gürcan ile birlikte Burdur Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Uzman Doktor Ferunda Demir ve AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki’yi ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Gürcan ile birlikte, Burdur Devlet Hastanesi Yöneticiliğine atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doktoru Ferunda Demir’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir, amaçlarının hastalara en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu belirterek, Cumartesi günleri de birçok polikliniğin öğlene kadar açık olduğunu söyledi.

Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Ak Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki’yi de ziyaret ederek, kendisini tebrik etti. Ziyaretten dolayı kendisine teşekkür eden Faki, “Aldığımız göreve en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Bu görevi yerine getirirken de birliktelik ruhunu harekete geçirmemiz gerek. Ne yapabileceğimize birlikte karar vermeliyiz. Burdur için bir tuğla koyabilecek varsa, onlarla birlikte olacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.