THE GUARDİAN, EN İYİ 100 FUTBOLCUYU BELİRLEDİ

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2013 - 16:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

THE GUARDİAN, EN İYİ 100 FUTBOLCUYU BELİRLEDİ

İngilizlerin ünlü gazetesi The Guardian, 2013 yılının en iyi 100 futbolcusunu açıkladı. Listede tanıdık isimlerde bulunuyor.
Gazete, 15 kişilik jüri ile 2013 yılında dünyanın en iyi 100 futbolcusunu belirledi.The Guardian’ın değerlendirmesine göre, 2013 yılında dünyanın en iyi futbolcusu Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi. Real Madridli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ise listenin 2. sırasında yer aldı. Futbol hayatına Fransa’nın Paris Saint-Germain takımında devam eden Zlatan İbrahimovic 3. sırada yer alırken, bir dönem Galatasaray forması da giyen Bayern Münih’in Fransız yıldızı Frank Ribery de listenin 4. sırasında bulundu. ARDA TURAN DA LİSTEDE Türk asıllı Alman futbolcular Mesut Özil ve İlkay Gündoğan’ın yanı sıra, bu yıl Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Turan da ilk 100 içine girdi. Arsenal’de mücadele eden Mesut Özil 12, Borussia Dortmundlu futbolcu İlkay Gündoğan 44 ve Atletico Madrid ile başarılı sonuçlara imza atan Arda Turan ise 70. sırada kendine yer buldu. Öte yandan Fenerbahçe’nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike de 97. olarak en iyi 100 futbolcu arasına girmeyi başardı. The Guardian’ın belirlediği listeye göre 2013’ün en iyi 10 futbolcusu ise şöyle: 1. Lionel Messi (Barcelona) 2. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 3. Zlatan Ibrahimovic (PSG) 4. Frank Ribery (Bayern Münih) 5. Andres Iniesta (Barcelona) 6. Neymar (Barcelona) 7. Gareth Bale (Real Madrid) 8. Xavi Hernandez (Barcelona) 9. Luis Suarez (Liverpool) 10. Sergio Agüero (Manchester City)
İngilizlerin ünlü gazetesi The Guardian, 2013 yılının en iyi 100 futbolcusunu açıkladı. Listede tanıdık isimlerde bulunuyor.

Gazete, 15 kişilik jüri ile 2013 yılında dünyanın en iyi 100 futbolcusunu belirledi.The Guardian’ın değerlendirmesine göre, 2013 yılında dünyanın en iyi futbolcusu Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi. Real Madridli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ise listenin 2. sırasında yer aldı. Futbol hayatına Fransa’nın Paris Saint-Germain takımında devam eden Zlatan İbrahimovic 3. sırada yer alırken, bir dönem Galatasaray forması da giyen Bayern Münih’in Fransız yıldızı Frank Ribery de listenin 4. sırasında bulundu.

ARDA TURAN DA LİSTEDE

Türk asıllı Alman futbolcular Mesut Özil ve İlkay Gündoğan’ın yanı sıra, bu yıl Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Turan da ilk 100 içine girdi. Arsenal’de mücadele eden Mesut Özil 12, Borussia Dortmundlu futbolcu İlkay Gündoğan 44 ve Atletico Madrid ile başarılı sonuçlara imza atan Arda Turan ise 70. sırada kendine yer buldu. Öte yandan Fenerbahçe’nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike de 97. olarak en iyi 100 futbolcu arasına girmeyi başardı.

The Guardian’ın belirlediği listeye göre 2013’ün en iyi 10 futbolcusu ise şöyle:

1. Lionel Messi (Barcelona)

2. Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

3. Zlatan Ibrahimovic (PSG)

4. Frank Ribery (Bayern Münih)

5. Andres Iniesta (Barcelona)

6. Neymar (Barcelona)

7. Gareth Bale (Real Madrid)

8. Xavi Hernandez (Barcelona)

9. Luis Suarez (Liverpool)

10. Sergio Agüero (Manchester City)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.