TERÖR ŞÜPHELİSİ OTOBÜSTE YAKALANDI

Gündem 28.01.2016 - 09:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TERÖR ŞÜPHELİSİ OTOBÜSTE YAKALANDI

TERÖR ŞÜPHELİSİ OTOBÜSTE YAKALANDI
 Antalya'nın Alanya ilçesinde jandarmanın bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada, terör örgütü üyesi 1 şüpheli yakalandı. Yakalanan terörist çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  Edinilen bilgiye göre, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Konaklı jandarma ekipleri tarafından Konaklı Mahallesi’nde D-400 karayolunda icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında şehirler arası yolcu taşıyan bir otobüs durduruldu. Otobüsle seyahat eden yolcuların kimlik kontrolü ve sorgulamasında araçta yolcu olarak bulunan A.A. (18) isimli şahsın “Silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan arandığı tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan A.A. ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece ''silahlı terör örgütüne üye olma'' suçundan tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Ceza evine gönderildi.
TERÖR ŞÜPHELİSİ OTOBÜSTE YAKALANDI

 Antalya'nın Alanya ilçesinde jandarmanın bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada, terör örgütü üyesi 1 şüpheli yakalandı. Yakalanan terörist çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
Edinilen bilgiye göre, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Konaklı jandarma ekipleri tarafından Konaklı Mahallesi’nde D-400 karayolunda icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında şehirler arası yolcu taşıyan bir otobüs durduruldu. Otobüsle seyahat eden yolcuların kimlik kontrolü ve sorgulamasında araçta yolcu olarak bulunan A.A. (18) isimli şahsın “Silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan arandığı tespit edildi.
Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan A.A. ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece ''silahlı terör örgütüne üye olma'' suçundan tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Ceza evine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.