TERMİNAL GİRİŞ ÇIKIŞLARDA YÜZDE 50 İNDİRİM

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.03.2021 - 09:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TERMİNAL GİRİŞ ÇIKIŞLARDA YÜZDE 50 İNDİRİM

Terminale Giriş-Çıkış Fiyatlarını Yarı Yarıya İndirim Yapma Kararı Alındı..
Burdur Belediye Meclisi, Burdur Şehirlerarası otobüs terminalinde faaliyet gösteren firmaların terminale giriş-çıkış fiyatlarını yarı yarıya indirim yapma kararı aldı.    Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Başkanlığı’nda dün saat 14.00’da Sultan dere Fen İşleri kampüsü Eğitim Salonu’nda 2021 Mart ayı toplantısının 3’üncü maddesinde yer alan; 30 TL olan otobüs terminali giriş-çıkış ücretinin 15 TL ye düşürülmesini görüştü. 2021 Mart-Nisan-Mayıs ayları olmak üzere 3 ay olarak otogara giriş çıkışlarının 30 liradan 15 liraya düşürülmesini oy birliği ile kabul edildi.  İndirimin 1 Haziran 2021 tarihine kadar geçerli olacağı belirtildi.
Terminale Giriş-Çıkış Fiyatlarını Yarı Yarıya İndirim Yapma Kararı Alındı..

Burdur Belediye Meclisi, Burdur Şehirlerarası otobüs terminalinde faaliyet gösteren firmaların terminale giriş-çıkış fiyatlarını yarı yarıya indirim yapma kararı aldı. 

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Başkanlığı’nda dün saat 14.00’da Sultan dere Fen İşleri kampüsü Eğitim Salonu’nda 2021 Mart ayı toplantısının 3’üncü maddesinde yer alan; 30 TL olan otobüs terminali giriş-çıkış ücretinin 15 TL ye düşürülmesini görüştü. 2021 Mart-Nisan-Mayıs ayları olmak üzere 3 ay olarak otogara giriş çıkışlarının 30 liradan 15 liraya düşürülmesini oy birliği ile kabul edildi.  İndirimin 1 Haziran 2021 tarihine kadar geçerli olacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.