Tekne alabora oldu, 1 kişi öldü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2019 - 09:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tekne alabora oldu, 1 kişi öldü

Tekne alabora oldu, 1 kişi öldü
Afyonkarahisar’da 3 arkadaşı ile balık tutmak için gölette tekneyle açılan bir kişi teknenin alabora olması sonu boğularak hayatını kaybetti. Diğer 3 kişi ise kendi imkanlarıyla kıyıya ulaşarak kurtuldu.  Tekne kazası Afyonkarahisar’ın merkeze bağlı Gebeceler beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, öğlen saatlerinde baraja 3 arkadaşı ile birlikte balık tutmaya gelen İbrahim Çardak, bir süre sonra arkadaşlarıyla birlikte tekneye bindi. Suya açıldıkları esnada teknenin bir anda devrilmesi sonucu Çardak ve 3 arkadaşı suya düştü. 3 arkadaşı kendi imkanlarıyla karaya çıkmayı başarırken, Çardak ise bir anda suda kayboldu. Olayı çevredekiler 112 Acil Servis, jandarma ve AFAD ekiplerine haber verdi.  Olay yerine gelen AFAD ekipleri ve çevredeki vatandaşlar Çardak'ı aramaya başladı. Yaklaşık 2 saatlik aramanın ardından ekipler Çardak'ın cansız bedenine ulaştı. Gebeceler beldesinde ikamet ettiği öğrenilen Çardak'ın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 
Tekne alabora oldu, 1 kişi öldü

Afyonkarahisar’da 3 arkadaşı ile balık tutmak için gölette tekneyle açılan bir kişi teknenin alabora olması sonu boğularak hayatını kaybetti. Diğer 3 kişi ise kendi imkanlarıyla kıyıya ulaşarak kurtuldu. 

Tekne kazası Afyonkarahisar’ın merkeze bağlı Gebeceler beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, öğlen saatlerinde baraja 3 arkadaşı ile birlikte balık tutmaya gelen İbrahim Çardak, bir süre sonra arkadaşlarıyla birlikte tekneye bindi. Suya açıldıkları esnada teknenin bir anda devrilmesi sonucu Çardak ve 3 arkadaşı suya düştü. 3 arkadaşı kendi imkanlarıyla karaya çıkmayı başarırken, Çardak ise bir anda suda kayboldu. Olayı çevredekiler 112 Acil Servis, jandarma ve AFAD ekiplerine haber verdi. 
Olay yerine gelen AFAD ekipleri ve çevredeki vatandaşlar Çardak'ı aramaya başladı. Yaklaşık 2 saatlik aramanın ardından ekipler Çardak'ın cansız bedenine ulaştı. Gebeceler beldesinde ikamet ettiği öğrenilen Çardak'ın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.