Tefenni Ümit Alagöz’ün Seçilmesi için kenetlendi

Siyaset 31.01.2019 - 17:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tefenni Ümit Alagöz’ün Seçilmesi için kenetlendi

Tefenni Ümit Alagöz’ün Seçilmesi için kenetlendi
Burdur Tefenni ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerde MHP’li Ümit Alagöz’ü destekleme kararı almıştı. Yerelde siyaset olmayacağını, Sayın Alagöz’ünde siyaset üstünde bir belediyecilik yaptığı söylemi oluşmuştu. AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Adayı olan Levent Tokmaker MHP’den 1. sırada İl Genel Meclis Üyesi adayı olarak Tefenni ilçesindeki seçmenlere Ümit Alagöz’ün partiler üstü bir aday olduğunu göstermiş oldu.   Tefenni Belediye Başkanı ve MHP Başkan Adayı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde defalarca söylediğim ve her ortamda gururla açıkladığım gibi tek arzumuz yaşanabilir, gelişmiş bir Tefenni’dir. Bu uğurda siyasi ayrım gözetmeksizin ilçe halkımızın birlik ve beraberliğini perçinleyecek, kutuplaşmaları yok edecek daha refah bir Tefenni için çalışmaktan dün olduğu gibi bugün de hiç vazgeçmedik. Yaklaşık 5 yıllık görev sürem içerisinde, İlçemize beraber hizmet etmekten mutluluk duyduğum ve İl Özel İdare ayağında Tefenni’mize her zaman elinden gelen desteği sağlayan ve her türlü gayreti gösteren kardeşim Levent Tokmaker, partimiz Milliyetçi Hareket Partisinden 1. Sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayımız olmuştur. Kendisine partimizde bizimle beraber böyle bir görevi üstlendiği için teşekkür ediyor, bu birlikteliğin Vatanımıza, Milletimize, Burdur’umuza ve Tefenni’mize hayırlar getirmesini Cenabı Hakk’tan niyaz ediyorum.” dedi  
Tefenni Ümit Alagöz’ün Seçilmesi için kenetlendi

Burdur Tefenni ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerde MHP’li Ümit Alagöz’ü destekleme kararı almıştı. Yerelde siyaset olmayacağını, Sayın Alagöz’ünde siyaset üstünde bir belediyecilik yaptığı söylemi oluşmuştu. AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Adayı olan Levent Tokmaker MHP’den 1. sırada İl Genel Meclis Üyesi adayı olarak Tefenni ilçesindeki seçmenlere Ümit Alagöz’ün partiler üstü bir aday olduğunu göstermiş oldu.

 

Tefenni Belediye Başkanı ve MHP Başkan Adayı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde defalarca söylediğim ve her ortamda gururla açıkladığım gibi tek arzumuz yaşanabilir, gelişmiş bir Tefenni’dir. Bu uğurda siyasi ayrım gözetmeksizin ilçe halkımızın birlik ve beraberliğini perçinleyecek, kutuplaşmaları yok edecek daha refah bir Tefenni için çalışmaktan dün olduğu gibi bugün de hiç vazgeçmedik.

Yaklaşık 5 yıllık görev sürem içerisinde, İlçemize beraber hizmet etmekten mutluluk duyduğum ve İl Özel İdare ayağında Tefenni’mize her zaman elinden gelen desteği sağlayan ve her türlü gayreti gösteren kardeşim Levent Tokmaker, partimiz Milliyetçi Hareket Partisinden 1. Sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayımız olmuştur. Kendisine partimizde bizimle beraber böyle bir görevi üstlendiği için teşekkür ediyor, bu birlikteliğin Vatanımıza, Milletimize, Burdur’umuza ve Tefenni’mize hayırlar getirmesini Cenabı Hakk’tan niyaz ediyorum.” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.