Tefenni temalı resim sergisi açıldı

Sanat 03.04.2018 - 15:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tefenni temalı resim sergisi açıldı

Tefenni Hükümet Konağında Tefenni temalı resim sergisi açıldı. Tefenni Kaymakamı İlker Eker’in girişimi ile Barutlusu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı, Görsel Sanatlar Öğretmeni Serpil Kavak ve Atatürk Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülsüm Erol Cantürk’ün hazırladığı resim sergisi Hükümet Konağında açıldı. Köklü bir geçmişe sahip Tefenni'nin değerlerinin konu alındığı sergi Tefenni Kaymakamı Eker’in açılış konuşması ile başladı. Serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerin ve Tefenni Villas temsilcilerinin emekleri için teşekkür plaketlerinin sunulduğu sergi açılışına Kaymakam İlker Eker’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili İsmail Tokmak, Cumhuriyet Savcısı Onur Kaya, Doç. Dr.  Hasan Genç, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve Tefennililer katıldı. 15 eserin sergilendiği Hükümet Konağındaki sergi devamlı açık kalacak. Tefennili sanatseverler de sergideki resimleri beğenerek tam not verdi. (kaynak: tefennihaber.com)

Tefenni Hükümet Konağında Tefenni temalı resim sergisi açıldı.

Tefenni Kaymakamı İlker Eker’in girişimi ile Barutlusu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı, Görsel Sanatlar Öğretmeni Serpil Kavak ve Atatürk Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülsüm Erol Cantürk’ün hazırladığı resim sergisi Hükümet Konağında açıldı.

Köklü bir geçmişe sahip Tefenni'nin değerlerinin konu alındığı sergi Tefenni Kaymakamı Eker’in açılış konuşması ile başladı. Serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerin ve Tefenni Villas temsilcilerinin emekleri için teşekkür plaketlerinin sunulduğu sergi açılışına Kaymakam İlker Eker’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili İsmail Tokmak, Cumhuriyet Savcısı Onur Kaya, Doç. Dr.  Hasan Genç, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve Tefennililer katıldı.

15 eserin sergilendiği Hükümet Konağındaki sergi devamlı açık kalacak. Tefennili sanatseverler de sergideki resimleri beğenerek tam not verdi. (kaynak: tefennihaber.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.