Tefenni Halk Eğitim Merkezi ve Kütüphane Binası İnşaatı Protokolü İmzalandı

22.12.2018 - 10:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tefenni Halk Eğitim Merkezi ve Kütüphane Binası İnşaatı Protokolü İmzalandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla yapılacak olan Tefenni Halk Eğitim Merkezi ve Kütüphane Binası İnşaatının Yapım Protokolü, Vali Hasan Şıldak'ın makamında imzalandı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla yapılacak olan Tefenni Halk Eğitim Merkezi ve Kütüphane Binası İnşaatının Yapım Protokolü, Vali Hasan Şıldak'ın makamında imzalandı.   Burdur ili Tefenni Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılacak Tefenni Halk Eğitim Merkezi ve Kütüphane Binası inşaatına ilişkin olarak bugün imzalanan yapım protokolünün tarafları olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tefenni Köylere Hizmet Götürme Birliği, Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü yer alıyor.   Kütüphane ve Halk Eğitim Merkezinin yapılacağı alan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tahsis edilecek. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılacak bu hizmet için “Kamu Eliyle Kültür Yatırımlarına Destek Projesi” kapsamında yapım maliyetinin 50’sine kadar ödenek desteği sağlanacak.   Vali Hasan Şıldak protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, özellikle Kütüphane ve Halk Eğitim Merkezi yapımı girişimini başlatan ve öncülük eden Tefenni Kaymakamımıza, katkıda bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığına, İl Milli Eğitim ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne teşekkür etti. Bu çalışmanın yerelde inisiyatif alan yöneticilerin öncülüğünde gerçekleştirilen kurumlar arası işbirliğinin en güzel örneklerinden biri olduğunu vurgulayan Valimiz, benzeri çalışmaların artması gerektiğini belirtti. Yapılacak bu hizmetin başta Tefenni İlçesi olmak üzere İlimize hayırlı olmasını dileyerek, katkıları olan bütün taraflara tekrar teşekkür ettiğini ifade etti.   Protokol imza töreninde Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Tefenni Kaymakamı İlker Eker, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram ve İl Kültür ve Turizm Müdür V. Osman Koçibay yer aldı.      
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla yapılacak olan Tefenni Halk Eğitim Merkezi ve Kütüphane Binası İnşaatının Yapım Protokolü, Vali Hasan Şıldak'ın makamında imzalandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla yapılacak olan Tefenni Halk Eğitim Merkezi ve Kütüphane Binası İnşaatının Yapım Protokolü, Vali Hasan Şıldak'ın makamında imzalandı.

 

Burdur ili Tefenni Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılacak Tefenni Halk Eğitim Merkezi ve Kütüphane Binası inşaatına ilişkin olarak bugün imzalanan yapım protokolünün tarafları olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tefenni Köylere Hizmet Götürme Birliği, Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü yer alıyor.

 

Kütüphane ve Halk Eğitim Merkezinin yapılacağı alan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tahsis edilecek. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılacak bu hizmet için “Kamu Eliyle Kültür Yatırımlarına Destek Projesi” kapsamında yapım maliyetinin 50’sine kadar ödenek desteği sağlanacak.

 

Vali Hasan Şıldak protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, özellikle Kütüphane ve Halk Eğitim Merkezi yapımı girişimini başlatan ve öncülük eden Tefenni Kaymakamımıza, katkıda bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığına, İl Milli Eğitim ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne teşekkür etti. Bu çalışmanın yerelde inisiyatif alan yöneticilerin öncülüğünde gerçekleştirilen kurumlar arası işbirliğinin en güzel örneklerinden biri olduğunu vurgulayan Valimiz, benzeri çalışmaların artması gerektiğini belirtti. Yapılacak bu hizmetin başta Tefenni İlçesi olmak üzere İlimize hayırlı olmasını dileyerek, katkıları olan bütün taraflara tekrar teşekkür ettiğini ifade etti.

 

Protokol imza töreninde Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Tefenni Kaymakamı İlker Eker, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram ve İl Kültür ve Turizm Müdür V. Osman Koçibay yer aldı.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.