Tefenni Belediyesinden Sürgün Haberi Yalan Çıktı

Gündem 02.08.2019 - 12:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tefenni Belediyesinden Sürgün Haberi Yalan Çıktı

Bazı haber sitelerinde Tefenni Belediyesinde 30 yıllık hizmetin sonu sürgün haberi yalan çıktı
Bazı haber sitelerinde Tefenni Belediyesinde 30 yıllık hizmetin sonu sürgün haberi yalan çıktı.    Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın verdiği bilgilerde Çeltikçi Belediyesi olarak memur eksikliğinden Tefenni Belediyesinden talep ile memur istediklerini belirterek, bahsi geçen memurun Çeltikçi belediyesine sürgün değil bizim istediğimiz doğrultusunda Tefenni belediyesinin verdiği ancak bize verilen memurun memurluk yönetmenliğine uymayarak açıklamalarda bulunduğunu Çeltikçi belediyesine verilmesi bir sürgün değil memur icin bir iltifat olduğunu belirterek bu haber ve açıklamalar kasıtlı olarak yapılmıştır. Belediye olarak bizler gerekeni yapacağız. Açıklamalarında bulundu.
Bazı haber sitelerinde Tefenni Belediyesinde 30 yıllık hizmetin sonu sürgün haberi yalan çıktı

Bazı haber sitelerinde Tefenni Belediyesinde 30 yıllık hizmetin sonu sürgün haberi yalan çıktı. 

 

Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın verdiği bilgilerde Çeltikçi Belediyesi olarak memur eksikliğinden Tefenni Belediyesinden talep ile memur istediklerini belirterek, bahsi geçen memurun Çeltikçi belediyesine sürgün değil bizim istediğimiz doğrultusunda Tefenni belediyesinin verdiği ancak bize verilen memurun memurluk yönetmenliğine uymayarak açıklamalarda bulunduğunu Çeltikçi belediyesine verilmesi bir sürgün değil memur icin bir iltifat olduğunu belirterek bu haber ve açıklamalar kasıtlı olarak yapılmıştır. Belediye olarak bizler gerekeni yapacağız. Açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.