TEDAŞ 35 DAKİKA GECİKTİ

Yaşam 15.10.2017 - 19:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TEDAŞ 35 DAKİKA GECİKTİ

PLANLI- PLANSIZ ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULAYAN TEİAŞ 35 DAKİKA RÖTAR YAPTI.
Trafo bakımı nedeniyle Burdur’da elektrik kesintisi uygulayan TEİAŞ saat 18.00 yerine saat 18.35’de kent merkezine elektrik verdi. Gün boyu olumsuzluk yaşayan vatandaşlar da 35 dakikalık rötar ile iyice öfkelendi. TEİAŞ 15 Ekim Pazar günü ‘Burdur il merkezi ve merkeze bağlı; Aksu, Akyaka, Akyayla, Askeriye, Aşağı Müslümler, Bayındır, Başmakcı, Bereket, Beşkavak, Büğdüz, Cimbilli, Çatağıl, Çendik, Düğer, Erikli, Elden, Gökpınar, Gökçebağ, Günalan, Güneyyayla, Hacılar, Halıcılar, İlyas, Kapaklı, Karacaören, Karakent, Karaçal, Kavacık, Kayaaltı ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler’inin elektriği kesecekti.  Kesinti sabah saat 8’de başlayıp akşam saat 6’da sona erecekken, kesinti tam 08.00’da başladı. Elektriğin verilmesi ise 18.35’i buldu. 
PLANLI- PLANSIZ ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULAYAN TEİAŞ 35 DAKİKA RÖTAR YAPTI.

Trafo bakımı nedeniyle Burdur’da elektrik kesintisi uygulayan TEİAŞ saat 18.00 yerine saat 18.35’de kent merkezine elektrik verdi. Gün boyu olumsuzluk yaşayan vatandaşlar da 35 dakikalık rötar ile iyice öfkelendi.

TEİAŞ 15 Ekim Pazar günü ‘Burdur il merkezi ve merkeze bağlı; Aksu, Akyaka, Akyayla, Askeriye, Aşağı Müslümler, Bayındır, Başmakcı, Bereket, Beşkavak, Büğdüz, Cimbilli, Çatağıl, Çendik, Düğer, Erikli, Elden, Gökpınar, Gökçebağ, Günalan, Güneyyayla, Hacılar, Halıcılar, İlyas, Kapaklı, Karacaören, Karakent, Karaçal, Kavacık, Kayaaltı ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler’inin elektriği kesecekti.  Kesinti sabah saat 8’de başlayıp akşam saat 6’da sona erecekken, kesinti tam 08.00’da başladı. Elektriğin verilmesi ise 18.35’i buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.