Tatbikatlar tamamlandı

Gündem 21.12.2019 - 09:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tatbikatlar tamamlandı

Kalite ve Standarda Yönelik Eğitimler Isparta, Dinar Burdur ve Gölhisar’da Tamamlandı.
  Bucak, Eğirdir, Sütçüler, Isparta, Dinar, Burdur ve Gölhisar İşletme Müdürlüklerinde ayrı ayrı programlar halinde gerçekleştirilen 2020 yılı kaliteye yönelik endüstriyel orman emvali üretimi tatbikatları tamamlandı.   Tatbikat, Bölge Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Necip Büyükyıldırım tarafından; üretimle ilgili uyulması gerekli iş güvenliği, yüksek kalitede orman emvali üretme kuralları, görülen eksiklikler ve uyulması gerekli kurallar anlatılarak, karşılıklı değerlendirme şeklinde yapıldı.   Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy yaptığı konuşmada, “Teşkilat olarak ormanlarımızı korumak, verimli hale getirmek ve dinamik halde devamlılığını sağlamak için gençleştirme ve bakım çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalarla orman köylüsü vatandaşlarımıza ve ülke ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Üretimi yapılan orman emvallerinin en yüksek kalitede gerçekleştirerek, ülke ekonomisine daha fazla katkıyı sağlamak için iş hayatımızda en fazla mesai ve enerjiyi bu alanda harcayarak çalışıyoruz.” Diyerek: Damga, boylama, mesaha, nakliyat ve piyasa taleplerini esas alarak kaliteli emval üretimine önem verilmesi konularında dikkat edilmesi gerekli hususları belirtip, her sart ve ortamda görev yapan tüm çalışanlara teşekkür edip, 2020 yılında da sağlıklı, huzurlu, başarılı çalışmalar diledi.
Kalite ve Standarda Yönelik Eğitimler Isparta, Dinar Burdur ve Gölhisar’da Tamamlandı.

 

Bucak, Eğirdir, Sütçüler, Isparta, Dinar, Burdur ve Gölhisar İşletme Müdürlüklerinde ayrı ayrı programlar halinde gerçekleştirilen 2020 yılı kaliteye yönelik endüstriyel orman emvali üretimi tatbikatları tamamlandı.

 

Tatbikat, Bölge Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Necip Büyükyıldırım tarafından; üretimle ilgili uyulması gerekli iş güvenliği, yüksek kalitede orman emvali üretme kuralları, görülen eksiklikler ve uyulması gerekli kurallar anlatılarak, karşılıklı değerlendirme şeklinde yapıldı.

 

Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy yaptığı konuşmada, “Teşkilat olarak ormanlarımızı korumak, verimli hale getirmek ve dinamik halde devamlılığını sağlamak için gençleştirme ve bakım çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalarla orman köylüsü vatandaşlarımıza ve ülke ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Üretimi yapılan orman emvallerinin en yüksek kalitede gerçekleştirerek, ülke ekonomisine daha fazla katkıyı sağlamak için iş hayatımızda en fazla mesai ve enerjiyi bu alanda harcayarak çalışıyoruz.” Diyerek: Damga, boylama, mesaha, nakliyat ve piyasa taleplerini esas alarak kaliteli emval üretimine önem verilmesi konularında dikkat edilmesi gerekli hususları belirtip, her sart ve ortamda görev yapan tüm çalışanlara teşekkür edip, 2020 yılında da sağlıklı, huzurlu, başarılı çalışmalar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.