TARIM KOOPERATİFLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2016 - 15:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TARIM KOOPERATİFLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİKLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI...
10. Tarım Satış Kooperatifleri Birlikleri Değerlendirme Toplantısı Antalya’nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirildi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü, 10. Tarım Satış Kooperatifleri Birlikleri Değerlendirme Toplantısı’nı Manavgat ilçesinde düzenledi. Toplantıda, tarım, kooperatiflerin sorunları ile tarım sektöründe yaşanan gelişmeler masaya yatırıldı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdür Arif Sami Seymenoğlu, Daire Başkanı Seçkin Cenkış, Şube Müdürü Ufuk Kocabay ile tarım uzmanları da katıldığı toplantıya, Türkiye’de faaliyet gösteren 13 Tarım Satış Kooperatifleri Birlikleri’nin yönetim kurulu üyeleri ile genel müdürler hazır bulundu. Toplantıda, birliklerinin sorunları ve sektörlerde yaşanan gelişmeler ve mevcut mevzuat masaya yatırıldı. Toplantı sonunda müzakere edilen konular hakkında bir sonuç bildirgesi hazırlanması kararı alındı. MEVZUAT DEĞİŞİKLİĞİ TALEP ETTİ Toplantıya ev sahipliği yapan Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK) adına katılan Genel Müdür Hasan Erdoğan, faaliyetleri hem de pamuk sektörü hakkında değerlendirmelerde bulunup mevzuat değişikliği taleplerini dile getirdi. GÜÇBİRLİĞİ BÜYÜTÜLMELİ Pamuk ile iştigal eden ANTBİRLİK, ÇUKOBİRLİK ve Tariş Pamuk Birliklerin ortak hareket etme arzusu ile 'Güçbirliği Platformu' oluşturduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Ortak çalışmalar sayesinde önemli kazanımlar sağlandı. Bundan sonra işbirliğinin arttırılması hatta tüm Tarım Satış Kooperatifleri Birliklerinin de platforma dahil edilmesi hem bizlerin hem de üreticilerin yararına olacaktır” dedi.  
TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİKLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI...

10. Tarım Satış Kooperatifleri Birlikleri Değerlendirme Toplantısı Antalya’nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü, 10. Tarım Satış Kooperatifleri Birlikleri Değerlendirme Toplantısı’nı Manavgat ilçesinde düzenledi. Toplantıda, tarım, kooperatiflerin sorunları ile tarım sektöründe yaşanan gelişmeler masaya yatırıldı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdür Arif Sami Seymenoğlu, Daire Başkanı Seçkin Cenkış, Şube Müdürü Ufuk Kocabay ile tarım uzmanları da katıldığı toplantıya, Türkiye’de faaliyet gösteren 13 Tarım Satış Kooperatifleri Birlikleri’nin yönetim kurulu üyeleri ile genel müdürler hazır bulundu.

Toplantıda, birliklerinin sorunları ve sektörlerde yaşanan gelişmeler ve mevcut mevzuat masaya yatırıldı. Toplantı sonunda müzakere edilen konular hakkında bir sonuç bildirgesi hazırlanması kararı alındı.

MEVZUAT DEĞİŞİKLİĞİ TALEP ETTİ

Toplantıya ev sahipliği yapan Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK) adına katılan Genel Müdür Hasan Erdoğan, faaliyetleri hem de pamuk sektörü hakkında değerlendirmelerde bulunup mevzuat değişikliği taleplerini dile getirdi.

GÜÇBİRLİĞİ BÜYÜTÜLMELİ

Pamuk ile iştigal eden ANTBİRLİK, ÇUKOBİRLİK ve Tariş Pamuk Birliklerin ortak hareket etme arzusu ile 'Güçbirliği Platformu' oluşturduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Ortak çalışmalar sayesinde önemli kazanımlar sağlandı. Bundan sonra işbirliğinin arttırılması hatta tüm Tarım Satış Kooperatifleri Birliklerinin de platforma dahil edilmesi hem bizlerin hem de üreticilerin yararına olacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.