SÜMER EZGÜ İLE BULUŞTULAR

Gündem 01.03.2021 - 10:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

SÜMER EZGÜ İLE BULUŞTULAR

E-twinning Projesi Kapsamında Burdur İçin Sümer Ezgü İle Buluştular...
Kuruculuğunu Karapınar İlkokulu Öğretmeni Şule PESEN ve Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmeni Dr. Tuğba TETİK 'in üstlendiği "Burası Burdur Doğada Dur 2!" adlı e-twinning projesi kapsamında projede yer alan öğrenci ve öğretmenler Burdur için Sümer EZGÜ ile buluştu.   Karapınar İlkokulu Öğretmeni Şule PESEN ve Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmeni Dr. Tuğba TETİK yaptıkları açıklamada, "Bu buluşmada önce kısaca kendimizi tanıttık. Sümer Ezgü'nün hayatını çocukların dilinden dijital öyküleme yaparak dinledik. Kısaca projemizde yer alan etkinliklerin tanıtımını yaptık. Sonrasında öğrenciler sordu Sümer Ezgü cevapladı." şeklinde konuştular.   Burdur ve Bucak için yapılacak faydalı çalışmalarda her zaman olacağını söyleyen Sümer Ezgü proje öğretmenlerine böyle bir etkinlik ile öğrencilere doğayı koruma farkındalığını kazandırdığı için teşekkür ederek programa son verildi.  
E-twinning Projesi Kapsamında Burdur İçin Sümer Ezgü İle Buluştular...

Kuruculuğunu Karapınar İlkokulu Öğretmeni Şule PESEN ve Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmeni Dr. Tuğba TETİK 'in üstlendiği "Burası Burdur Doğada Dur 2!" adlı e-twinning projesi kapsamında projede yer alan öğrenci ve öğretmenler Burdur için Sümer EZGÜ ile buluştu.

 

Karapınar İlkokulu Öğretmeni Şule PESEN ve Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmeni Dr. Tuğba TETİK yaptıkları açıklamada, "Bu buluşmada önce kısaca kendimizi tanıttık. Sümer Ezgü'nün hayatını çocukların dilinden dijital öyküleme yaparak dinledik. Kısaca projemizde yer alan etkinliklerin tanıtımını yaptık. Sonrasında öğrenciler sordu Sümer Ezgü cevapladı." şeklinde konuştular.

 

Burdur ve Bucak için yapılacak faydalı çalışmalarda her zaman olacağını söyleyen Sümer Ezgü proje öğretmenlerine böyle bir etkinlik ile öğrencilere doğayı koruma farkındalığını kazandırdığı için teşekkür ederek programa son verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.