Süleyman Mutlu, Sanayi Esnafıyla Buluştu

Siyaset 24.03.2014 - 10:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Süleyman Mutlu, Sanayi Esnafıyla Buluştu

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Süleyman Mutlu, haftasonu seçim ziyaretleri kapsamında Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek esnaflarla buluştu.
Ak Parti Başkan Adayı Süleyman Mutlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Adayı Mutlu, hafta sonu Sanayi Sitesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek yerel seçimlerde kendisine ve partisine destek istedi. Süleyman Mutlu burada yaptığı açıklamada “Küçüklüğümden beri sanayi esnafları ile bir arada oldum. Babamın da esnaf olması nedeniyle ekmek paramızı kazandığımız yerdir burası. Bugün de sanayide bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek onlarla sohbetlerde bulunduk. Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı hepsine teşekkür ediyorum” dedi. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere çok az bir süre kaldığını hatırlatan Başkan Adayı Süleyman Mutlu “2009 yılında Ak Parti Belediyeciliği ile tanışan Bucak ilçemiz her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. İnşallah 30 Mart’ta halkımız bu değişim ve gelişimin devam etmesi için Ak Parti’ye yine oy verecektir. Bucak’ta yapılan hizmetlerin devamı ve yapmayı düşündüğümüz projeler ile inşallah Bucak ilçesine marka haline getireceğiz” şeklinde konuştu. Sanayi esnafının taleplerini de dinleyen Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Süleyman Mutlu, “Sanayi sitesinde bulunan esnaflarımızın sıkıntıları en iyi bilenlerdenim. İnşallah seçimi kazandığımız gün, dur durak bilmeden kolları sıvayarak sanayi esnafımızı ilgilendiren güzel proje ve çalışmalar yapacağız” dedi.
Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Süleyman Mutlu, haftasonu seçim ziyaretleri kapsamında Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek esnaflarla buluştu.

Ak Parti Başkan Adayı Süleyman Mutlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Adayı Mutlu, hafta sonu Sanayi Sitesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek yerel seçimlerde kendisine ve partisine destek istedi. Süleyman Mutlu burada yaptığı açıklamada “Küçüklüğümden beri sanayi esnafları ile bir arada oldum. Babamın da esnaf olması nedeniyle ekmek paramızı kazandığımız yerdir burası. Bugün de sanayide bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek onlarla sohbetlerde bulunduk. Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere çok az bir süre kaldığını hatırlatan Başkan Adayı Süleyman Mutlu “2009 yılında Ak Parti Belediyeciliği ile tanışan Bucak ilçemiz her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. İnşallah 30 Mart’ta halkımız bu değişim ve gelişimin devam etmesi için Ak Parti’ye yine oy verecektir. Bucak’ta yapılan hizmetlerin devamı ve yapmayı düşündüğümüz projeler ile inşallah Bucak ilçesine marka haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

Sanayi esnafının taleplerini de dinleyen Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Süleyman Mutlu, “Sanayi sitesinde bulunan esnaflarımızın sıkıntıları en iyi bilenlerdenim. İnşallah seçimi kazandığımız gün, dur durak bilmeden kolları sıvayarak sanayi esnafımızı ilgilendiren güzel proje ve çalışmalar yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.