Su kuyusuna düşen inek kurtarıldı

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 09.10.2019 - 08:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Su kuyusuna düşen inek kurtarıldı

Su kuyusuna düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı.
Burdur'un Bucak ilçesinde su kuyusuna düşen inek itfaiye ekiplerince kurtarıldı.   Edinilen bilgiye göre, Mimar Sinan Mahallesi'nde bir kişi ineklerini otlatmak için dışarıya çıkardı. Hayvanlardan biri, üzeri tahtalarla kapatılan su kuyusundan geçerken çürümüş tahtalara basarak kuyuya düştü.   Hayvan sahipleri, kendi çabalarıyla ineği düştüğü kuyudan çıkaramayınca 112 Acil Servisi arayıp yardım istedi.   Olay yerine gelen Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri yaklaşık 2 metre derinliğindeki kuyuya düşen hayvanı bulunduğu yerden çıkarmak için yoğun çaba gösterdi.   Kuyuya su takviyesi yapılarak su seviyesi yükseltilirken, halatla bağlanan inek daha sonra çıkarıldı.   Bu arada kuyuda bir de kaplumbağa olduğunu fark eden ekipler, bu hayvanı da kurtararak doğaya bıraktı.
Su kuyusuna düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı.

Burdur'un Bucak ilçesinde su kuyusuna düşen inek itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

 

Edinilen bilgiye göre, Mimar Sinan Mahallesi'nde bir kişi ineklerini otlatmak için dışarıya çıkardı. Hayvanlardan biri, üzeri tahtalarla kapatılan su kuyusundan geçerken çürümüş tahtalara basarak kuyuya düştü.

 

Hayvan sahipleri, kendi çabalarıyla ineği düştüğü kuyudan çıkaramayınca 112 Acil Servisi arayıp yardım istedi.

 

Olay yerine gelen Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri yaklaşık 2 metre derinliğindeki kuyuya düşen hayvanı bulunduğu yerden çıkarmak için yoğun çaba gösterdi.

 

Kuyuya su takviyesi yapılarak su seviyesi yükseltilirken, halatla bağlanan inek daha sonra çıkarıldı.

 

Bu arada kuyuda bir de kaplumbağa olduğunu fark eden ekipler, bu hayvanı da kurtararak doğaya bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.