STOK’İS GIDA, Türkiye' nin En Büyük 500 Şirketi içerisinde

Ekonomi 15.08.2017 - 09:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

STOK’İS GIDA, Türkiye' nin En Büyük 500 Şirketi içerisinde

STOK’İS GIDA, Türkiye' nin En Büyük 500 Şirketi içerisinde
BUTSO Üyesi Firma STOK’İS GIDA, Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi içerisinde yer aldı. Fortune Türkiye Dergisi ile CRIF’in ortak çalışmaları ile belirlenen, Türkiye'de imalat, ticaret, hizmet ve inşaat sektörlerini kapsayan ''FORTUNE 500 2017 Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi'' araştırması 2016 yılı verilerine göre; Burdur’da faaliyet gösteren Stok’is Gıda İnş. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. listede yer aldı.   Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Olarak; Firmamızın  Başarısından Gurur Duyuyoruz Ülke ekonomisinin büyümesinin Türk Özel Sektörünün üstün gayretleriyle gerçekleştiğini ifade eden Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, “Dünya ekonomisinde de daralmanın söz konusu olduğu zor bir süreçten geçiyoruz. Tüm zorluklara rağmen, BUTSO’ya kayıtlı firmamızın sıralamada yer almasının anlamı ve önemi bizler için çok büyüktür. FORTUNE 500 listesinde yer almak, tüm dünya şirketleri için bir prestij kaynağıdır.  Bugün Türkiye’nin en büyük firmaları arasına girerek bizlere bu sevinci yaşattığı ve ilimiz ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Gurur kaynağı olan firmamız ülkeye sağladığı katma değerle mücadeleyi, cesareti, inancı, azmi ve iradeyi temsil etti. Hepimizin ortak amacı daha gelişmiş bir Türkiye’dir.  Temennimiz ve çabamız listeye giren firmalarımızın sayısının daha da artmasıdır.” dedi.
STOK’İS GIDA, Türkiye' nin En Büyük 500 Şirketi içerisinde

BUTSO Üyesi Firma STOK’İS GIDA, Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi içerisinde yer aldı.

Fortune Türkiye Dergisi ile CRIF’in ortak çalışmaları ile belirlenen, Türkiye'de imalat, ticaret, hizmet ve inşaat sektörlerini kapsayan ''FORTUNE 500 2017 Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi'' araştırması 2016 yılı verilerine göre; Burdur’da faaliyet gösteren Stok’is Gıda İnş. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. listede yer aldı.

 

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Olarak; Firmamızın  Başarısından Gurur Duyuyoruz
Ülke ekonomisinin büyümesinin Türk Özel Sektörünün üstün gayretleriyle gerçekleştiğini ifade eden Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, “Dünya ekonomisinde de daralmanın söz konusu olduğu zor bir süreçten geçiyoruz. Tüm zorluklara rağmen, BUTSO’ya kayıtlı firmamızın sıralamada yer almasının anlamı ve önemi bizler için çok büyüktür. FORTUNE 500 listesinde yer almak, tüm dünya şirketleri için bir prestij kaynağıdır.  Bugün Türkiye’nin en büyük firmaları arasına girerek bizlere bu sevinci yaşattığı ve ilimiz ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Gurur kaynağı olan firmamız ülkeye sağladığı katma değerle mücadeleyi, cesareti, inancı, azmi ve iradeyi temsil etti. Hepimizin ortak amacı daha gelişmiş bir Türkiye’dir.  Temennimiz ve çabamız listeye giren firmalarımızın sayısının daha da artmasıdır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.