SPOR SONRASI RAHATSIZLANARAK KALP KRİZİ GEÇİREN GENÇ ÖLDÜ

Gündem 25.09.2020 - 13:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

SPOR SONRASI RAHATSIZLANARAK KALP KRİZİ GEÇİREN GENÇ ÖLDÜ

Burdur Merkezde 4 yıldır mülteci olarak yaşayan Afganistan Uyruklu SoleIman Sarawrı (22) spor salonundan evine geldikten sonra rahatsızlandı.
Burdur Merkez de bulunan Konak Mahallesi’nde 4 yıldır mülteci olarak yaşayan Afganistan Uyruklu SoleIman Sarawrı (22) spor salonundan evine geldikten sonra rahatsızlandı.   Bir süre sonra kusmaya başlayan Sarawrı, Burdur Devlet Hastanesi’ne giderek durumunu anlattı. Burdur Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alınan Sarawrı tedavisi sürerken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. SoleIman Sarawrı’nın cenazesi İl Göç İdaresi’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Afganistan’a gönderilecek.
Burdur Merkezde 4 yıldır mülteci olarak yaşayan Afganistan Uyruklu SoleIman Sarawrı (22) spor salonundan evine geldikten sonra rahatsızlandı.

Burdur Merkez de bulunan Konak Mahallesi’nde 4 yıldır mülteci olarak yaşayan Afganistan Uyruklu SoleIman Sarawrı (22) spor salonundan evine geldikten sonra rahatsızlandı.

 

Bir süre sonra kusmaya başlayan Sarawrı, Burdur Devlet Hastanesi’ne giderek durumunu anlattı.
Burdur Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alınan Sarawrı tedavisi sürerken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
SoleIman Sarawrı’nın cenazesi İl Göç İdaresi’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Afganistan’a gönderilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.