"Sorunların çözümü için projeler hazırlıyoruz"

Siyaset (AA) - Anadolu Ajansı | 06.01.2014 - 18:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

"Sorunların çözümü için projeler hazırlıyoruz"

CHP Burdur Adayı Ercengiz, "Burdur'un hala içme suyu, otopark ve arıtmayla ilgili sorunları var, sorunların çözümü için projeler hazırlıyoruz." dedi.
CHP Burdur Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz, Burdur'un hala içme suyu, otopark ve arıtmayla ilgili sorunları olduğunu belirterek, bu sorunların çözümü için projeler hazırladıklarını bildirdi.    Ercengiz, İl Başkanı SÜLEYMAN ERMAN, İlçe Başkanı Barış Ayten ve partililerle Bağlar Mahallesinde yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Ercengiz, mahalle mahalle, ev ev gezerek sorunları yerinde tespit ettiklerini söyledi.    Kenar mahallelerde yaşayan vatandaşların köyde aldıkları hizmeti şehirde alamadıklarını savunan Ercengiz, "Hiç asfalt atılmamış mahallelerimiz var. 10 yıl önce dökülen asfaltlar olduğu gibi duruyor. Vatandaşlarımızın ayağı yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtulmuyor. Biz vatandaşlarımızın mutlu olması için çalışacağız. Vatandaşımızın ayağını çamurdan çıkaracağız" dedi.   Burdur'un kronik sorunları bulunduğunu ve bunlar için de proje hazırladıklarını anlatan Ercengiz, şöyle konuştu:   "Burdur'un hala içme suyu, otopark ve arıtmayla ilgili sorunları var. Bu sorunlarını iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümü için projeler hazırlıyoruz. Halkımızı mutlu edecek, şehrimize enerji verecek projeler hazırlıyoruz. Burdur'un daha yaşanabilir bir kent olması ve gelişmesi için çalışacağız. Burdur'u birlikte yöneteceğiz." 
CHP Burdur Adayı Ercengiz, "Burdur'un hala içme suyu, otopark ve arıtmayla ilgili sorunları var, sorunların çözümü için projeler hazırlıyoruz." dedi.
CHP Burdur Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz, Burdur'un hala içme suyu, otopark ve arıtmayla ilgili sorunları olduğunu belirterek, bu sorunların çözümü için projeler hazırladıklarını bildirdi. 
 
Ercengiz, İl Başkanı SÜLEYMAN ERMAN, İlçe Başkanı Barış Ayten ve partililerle Bağlar Mahallesinde yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Ercengiz, mahalle mahalle, ev ev gezerek sorunları yerinde tespit ettiklerini söyledi. 
 
Kenar mahallelerde yaşayan vatandaşların köyde aldıkları hizmeti şehirde alamadıklarını savunan Ercengiz, "Hiç asfalt atılmamış mahallelerimiz var. 10 yıl önce dökülen asfaltlar olduğu gibi duruyor. Vatandaşlarımızın ayağı yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtulmuyor. Biz vatandaşlarımızın mutlu olması için çalışacağız. Vatandaşımızın ayağını çamurdan çıkaracağız" dedi.
 
Burdur'un kronik sorunları bulunduğunu ve bunlar için de proje hazırladıklarını anlatan Ercengiz, şöyle konuştu:
 
"Burdur'un hala içme suyu, otopark ve arıtmayla ilgili sorunları var. Bu sorunlarını iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümü için projeler hazırlıyoruz. Halkımızı mutlu edecek, şehrimize enerji verecek projeler hazırlıyoruz. Burdur'un daha yaşanabilir bir kent olması ve gelişmesi için çalışacağız. Burdur'u birlikte yöneteceğiz." 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.