SOMALİLİ BAKAN AHMED VALİ TÜRKER’İ ZİYARET ETTİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2016 - 18:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SOMALİLİ BAKAN AHMED VALİ TÜRKER’İ ZİYARET ETTİ

Somali Ticaret ve Endüstri Bakanı Abdirashid Mohamed Ahmed, Antalya Valisi Muammer Türker’i ziyaret etti.
EXPO 2016 Antalya için kente gelen Somali Ticaret ve Endüstri Bakanı Abdirashid Mohamed Ahmed ve Ülke Komiseri Yusuf Ahmed Antalya Valisi Muammer Türker’i ziyaret etti. Ziyarette Somali arasındaki ilişkilerin Antalya’ya yansıması ve ekonomik, ticari ilişkiler konusunda neler yapılabileceğine ilişkin genel değerlendirmelerde bulunuldu. Türkiye’nin insani yardımları ve Somali ekonomisine katkılarından dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Hükümetine teşekkür eden Bakan Ahmed, bir ay sonra başkanlığındaki bir grup işadamıyla EXPO 2016’yı ziyaret edeceklerini belirterek, Antalya ile ülkesi arasındaki ilişkilerin gelişmesi konusunda desteklerini dile getirdi. Antalya Hakkında Bakan Ahmed’e bilgi veren Vali Muammer Türker de, Somali ile Osmanlı döneminden gelen dostluğa işaret ederek, Antalyalı işadamlarının Somali’de yapabilecekleri yatırımlar konusunda değerlendirmelerde bulundu.  
Somali Ticaret ve Endüstri Bakanı Abdirashid Mohamed Ahmed, Antalya Valisi Muammer Türker’i ziyaret etti.

EXPO 2016 Antalya için kente gelen Somali Ticaret ve Endüstri Bakanı Abdirashid Mohamed Ahmed ve Ülke Komiseri Yusuf Ahmed Antalya Valisi Muammer Türker’i ziyaret etti. Ziyarette Somali arasındaki ilişkilerin Antalya’ya yansıması ve ekonomik, ticari ilişkiler konusunda neler yapılabileceğine ilişkin genel değerlendirmelerde bulunuldu.

Türkiye’nin insani yardımları ve Somali ekonomisine katkılarından dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Hükümetine teşekkür eden Bakan Ahmed, bir ay sonra başkanlığındaki bir grup işadamıyla EXPO 2016’yı ziyaret edeceklerini belirterek, Antalya ile ülkesi arasındaki ilişkilerin gelişmesi konusunda desteklerini dile getirdi.

Antalya Hakkında Bakan Ahmed’e bilgi veren Vali Muammer Türker de, Somali ile Osmanlı döneminden gelen dostluğa işaret ederek, Antalyalı işadamlarının Somali’de yapabilecekleri yatırımlar konusunda değerlendirmelerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.