Söğüt şenliklerine İREM DERİCİ geliyor

Kültür 03.07.2019 - 16:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Söğüt şenliklerine İREM DERİCİ geliyor

Burdur’un Söğüt beldesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Söğüt Geleneksel Domates ve Kültür Festivali’nde bu yıl İrem Derici sahne alacak.
Burdur’un Söğüt beldesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Söğüt Geleneksel Domates ve Kültür Festivali’nde bu yıl İrem Derici sahne alacak. Ünlü sanatçı İrem Derici, 28 Temmuz’da yapılacak Söğüt Geleneksel Domates ve Kültür Festivali’nde olacağını takipçilerine duyurdu. Çavdır ilçesine bağlı yayla domatesinin başkenti olarak bilinen Söğüt beldesinde düzenlenen festival için hazırlıkların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper ise tüm vatandaşları festivale katılmaya davet etti.
Burdur’un Söğüt beldesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Söğüt Geleneksel Domates ve Kültür Festivali’nde bu yıl İrem Derici sahne alacak.

Burdur’un Söğüt beldesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Söğüt Geleneksel Domates ve Kültür Festivali’nde bu yıl İrem Derici sahne alacak. Ünlü sanatçı İrem Derici, 28 Temmuz’da yapılacak Söğüt Geleneksel Domates ve Kültür Festivali’nde olacağını takipçilerine duyurdu.

Çavdır ilçesine bağlı yayla domatesinin başkenti olarak bilinen Söğüt beldesinde düzenlenen festival için hazırlıkların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper ise tüm vatandaşları festivale katılmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.