“Sıhhat, sağlık” adı altında fuhuş yaptırıyorlarmış

Asayiş 02.08.2017 - 10:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

“Sıhhat, sağlık” adı altında fuhuş yaptırıyorlarmış

Tabelasında “sıhhat, sağlık” yazan masaj salonuna fuhuş baskını
Zabıta ekipleri fuhuş yapılan iş yerini mühürledi Fuhuş yapıldığı gerekçesi ile basılan iş yerinin tabelasındaki yazı görenleri hayrete düşürdü Afyonkarahisar’da polis tarafından fuhuş yapıldığı için basılan masaj salonunun tabelasında yazan “sıhhat, sağlık” sözü dikkatlerden kaçmazken, iş yeri Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevlileri tarafından mühürlendi. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği belirlenen bir masaj salonunda fuhuş yapıldığını tespit edilmesi üzerine operasyon yapılmış ve operasyonda E.Ö. ve N.M., isimli kadınlar ile birlikte iş yeri sahibi gözaltına alınmıştı. Kent merkezinde Yüzbaşı Agah Efendi Caddesi üzerindeki bir iş hanında faaliyet gösteren masaj salonun tabelasındaki “VIP sıhhat, sağlık” yazısı dikkatlerden kaçmadı. Tabelada yazan telefon numarası ise şahısların yaptıkları işe rağmen ne kadar rahat olduklarını gözler önüne serdi. Operasyonun ardından Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevlileri dün akşam saatlerinde söz konusu iş yerini mühürleyerek kullanıma kapattı. İş yerini mühürleyen zabıta görevlileri ardından kapısına “iş yeri açma ve çalışma ruhsatı alıncaya kadar kapatılmıştır” yazısı asıldı.  
Tabelasında “sıhhat, sağlık” yazan masaj salonuna fuhuş baskını

Zabıta ekipleri fuhuş yapılan iş yerini mühürledi

Fuhuş yapıldığı gerekçesi ile basılan iş yerinin tabelasındaki yazı görenleri hayrete düşürdü

Afyonkarahisar’da polis tarafından fuhuş yapıldığı için basılan masaj salonunun tabelasında yazan “sıhhat, sağlık” sözü dikkatlerden kaçmazken, iş yeri Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevlileri tarafından mühürlendi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği belirlenen bir masaj salonunda fuhuş yapıldığını tespit edilmesi üzerine operasyon yapılmış ve operasyonda E.Ö. ve N.M., isimli kadınlar ile birlikte iş yeri sahibi gözaltına alınmıştı.

Kent merkezinde Yüzbaşı Agah Efendi Caddesi üzerindeki bir iş hanında faaliyet gösteren masaj salonun tabelasındaki “VIP sıhhat, sağlık” yazısı dikkatlerden kaçmadı. Tabelada yazan telefon numarası ise şahısların yaptıkları işe rağmen ne kadar rahat olduklarını gözler önüne serdi.

Operasyonun ardından Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevlileri dün akşam saatlerinde söz konusu iş yerini mühürleyerek kullanıma kapattı. İş yerini mühürleyen zabıta görevlileri ardından kapısına “iş yeri açma ve çalışma ruhsatı alıncaya kadar kapatılmıştır” yazısı asıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.