ŞİFALI SULAR BAŞKAN ALAGÖZ’DEN

Gündem 23.03.2017 - 15:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ŞİFALI SULAR BAŞKAN ALAGÖZ’DEN

TEFENNİ’NİN MEŞHUR ŞİFALI SUYU OLAN BARUTLU SU BELEDİYE BAŞKANI ÜMİT ALAGÖZ ELİYLE DAĞITILIYOR.
Tefenni kentinin en meşhur özelliklerinden biri olan Barutlu Su, Antalya’daki 7. Şehircilik ve Teknolojileri Fuarında stant açan Tefenni Belediyesi’nin stantında Belediye Başkanı Ümit Alagöz tarafından dağıtılıyor. Çok eskilere dayanan tarihi, krom rezervleri ve yerel kültürü gibi özelliklerinin yanı sıra şifalı olan ve böbrek hastalıklarının tedavisine yardım eden Barutlu Su Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz tarafından stanttaki ziyaretçilerine dağıtılıyor. Antalya’da yaşayan Tefenni’lilerin, Burdurluların, fuar ziyaretçilerinin ve vatandaşların Tefenni İlçesi standına gelmeleriyle birlikte onları karşılayan Başkan Alagöz, hem Tefenni kültürünü ve hem de Barutlu Suyu tanıtıyor.   NEDEN ŞİFA KAYNAĞI BARUTLU SU? Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada: “ İlçemiz batı Torosların eteğinde medeniyetler beşiği teke yöresinin başkenti Yörük ve Türkmen diyarı bir yeryüzü cennetidir. İlçemizin 5 km batısında bulunan barutlu su 18 ila -1 derecede soğuk içinde serbest hidroksil iyonları bulunan hafif kükürtlü ve bromürlü bir sudur. Barutlu su gayet yumuşak sulardandır. Litresinde kuru madde oranı 195mg’ı geçmemektedir. Barutlu su şifa kaynağıdır.” dedi. 
TEFENNİ’NİN MEŞHUR ŞİFALI SUYU OLAN BARUTLU SU BELEDİYE BAŞKANI ÜMİT ALAGÖZ ELİYLE DAĞITILIYOR.

Tefenni kentinin en meşhur özelliklerinden biri olan Barutlu Su, Antalya’daki 7. Şehircilik ve Teknolojileri Fuarında stant açan Tefenni Belediyesi’nin stantında Belediye Başkanı Ümit Alagöz tarafından dağıtılıyor.

Çok eskilere dayanan tarihi, krom rezervleri ve yerel kültürü gibi özelliklerinin yanı sıra şifalı olan ve böbrek hastalıklarının tedavisine yardım eden Barutlu Su Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz tarafından stanttaki ziyaretçilerine dağıtılıyor. Antalya’da yaşayan Tefenni’lilerin, Burdurluların, fuar ziyaretçilerinin ve vatandaşların Tefenni İlçesi standına gelmeleriyle birlikte onları karşılayan Başkan Alagöz, hem Tefenni kültürünü ve hem de Barutlu Suyu tanıtıyor.

 

NEDEN ŞİFA KAYNAĞI BARUTLU SU?

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada: “ İlçemiz batı Torosların eteğinde medeniyetler beşiği teke yöresinin başkenti Yörük ve Türkmen diyarı bir yeryüzü cennetidir. İlçemizin 5 km batısında bulunan barutlu su 18 ila -1 derecede soğuk içinde serbest hidroksil iyonları bulunan hafif kükürtlü ve bromürlü bir sudur. Barutlu su gayet yumuşak sulardandır. Litresinde kuru madde oranı 195mg’ı geçmemektedir. Barutlu su şifa kaynağıdır.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.