ŞİDDETLİ YAĞMUR DÖŞEMEALTI'NDA ETKİLİ OLDU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2014 - 15:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ŞİDDETLİ YAĞMUR DÖŞEMEALTI'NDA ETKİLİ OLDU

ŞİDDETLİ YAĞMUR DÖŞEMEALTI'NDA ETKİLİ OLDU
Antalya genelinde etkili olan şiddetli yağmur Döşemealtı'nı da etkiledi. İlçe genelindeki tarım arazileri sular altında kalırken, meteorolojinin uyarılarını dikkate alan Döşemealtı Belediyesi'ne bağlı ekipler gece boyunca teyakkuz da bekledi. Şiddetli yağmur ve dolu özellikle Çığlık, Yağca ve Kovanlık, Nebiler ve Ekşili mahallelerinde tahribata neden oldu. Dağdan gelen yağmur sularının da etkisiyle yollar kapandı, tarım arazileri ve bazı işyerleri sular altında kaldı. Ekşili Mahallesi'nde dere yatağı taştı. Sel sularının ev ve işyerlerine herhangi bir zarar vermemesi için Fen İşleri'ne bağlı ekipler de yoğun çaba gösterdi. Şiddetli yağmur nedeniyle sular altında kalan mahalleleri tek tek gezen ve ekiplerden bilgi alan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Tüm ekibimle birlikte elimizden geleni yapıyoruz ancak yağmurun şiddeti çalışmalarımızı olumsuz yönde etkiliyor" dedi.
ŞİDDETLİ YAĞMUR DÖŞEMEALTI'NDA ETKİLİ OLDU

Antalya genelinde etkili olan şiddetli yağmur Döşemealtı'nı da etkiledi.
İlçe genelindeki tarım arazileri sular altında kalırken, meteorolojinin uyarılarını dikkate alan Döşemealtı Belediyesi'ne bağlı ekipler gece boyunca teyakkuz da bekledi. Şiddetli yağmur ve dolu özellikle Çığlık, Yağca ve Kovanlık, Nebiler ve Ekşili mahallelerinde tahribata neden oldu. Dağdan gelen yağmur sularının da etkisiyle yollar kapandı, tarım arazileri ve bazı işyerleri sular altında kaldı. Ekşili Mahallesi'nde dere yatağı taştı.
Sel sularının ev ve işyerlerine herhangi bir zarar vermemesi için Fen İşleri'ne bağlı ekipler de yoğun çaba gösterdi.
Şiddetli yağmur nedeniyle sular altında kalan mahalleleri tek tek gezen ve ekiplerden bilgi alan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Tüm ekibimle birlikte elimizden geleni yapıyoruz ancak yağmurun şiddeti çalışmalarımızı olumsuz yönde etkiliyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.