SİCİL TASDİKNAMELERİNİN ONAYLI SURETİNDEN ÜCRET ALINMAYACAK

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2013 - 14:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SİCİL TASDİKNAMELERİNİN ONAYLI SURETİNDEN ÜCRET ALINMAYACAK

NTALYA (İHA) - AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, noterlerin defter tasdiki için esnaftan bu yıl yeni tarihli sicil tasdiknamesi istediklerini belirterek, yıl sonunda üyelerin sıkıntı yaşamaması için sicil tasdiknamelerinin bir suretlerinin AESOB Sicil Servisi tarafından ücretsiz olarak verileceğini bildirdi.
AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, noterlerin defter tasdiki için esnaftan bu yıl yeni tarihli sicil tasdiknamesi istediklerini belirterek, yıl sonunda üyelerin sıkıntı yaşamaması için sicil tasdiknamelerinin bir suretlerinin AESOB Sicil Servisi tarafından ücretsiz olarak verileceğini bildirdi. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, defter tasdiki için noterlerin bu yıl esnaftan yeni tarihli sicil tasdiknamesi istediklerini belirterek, esnafın mağdur olmaması ve yıl sonunda sıkıntıya düşmemesi için, vizesi geçmemiş kayıtlı üyelerin eski tarihli sicil tasdiknamelerini AESOB Sicil Servisi’ne getirmeleri halinde belgenin onayından ücret alınmayacağını belirtti.Sevimçok, vizesi geçen, adres değişikliği yapan ve belgeleri eksik olan üyelerin ise bu işlemlerini ücretleri mukabilinde yaptırarak tüm eksikliklerini tamamladıktan sonra sicil tasdiknamelerinin bir suretini ücretsiz olarak onaylatabileceklerini kaydetti. AESOB Başkanı Sevimçok, sicil tasdiknamelerini yanlarında getirmeyen ve esnaf sicilden çıkartılmasını talep edenlerin de bakanlığın sistemden yansıtmış olduğu 25 TL’lik ücreti ödemek zorunda olduklarını ifade etti.
NTALYA (İHA) - AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, noterlerin defter tasdiki için esnaftan bu yıl yeni tarihli sicil tasdiknamesi istediklerini belirterek, yıl sonunda üyelerin sıkıntı yaşamaması için sicil tasdiknamelerinin bir suretlerinin AESOB Sicil Servisi tarafından ücretsiz olarak verileceğini bildirdi.

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, noterlerin defter tasdiki için esnaftan bu yıl yeni tarihli sicil tasdiknamesi istediklerini belirterek, yıl sonunda üyelerin sıkıntı yaşamaması için sicil tasdiknamelerinin bir suretlerinin AESOB Sicil Servisi tarafından ücretsiz olarak verileceğini bildirdi. 
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, defter tasdiki için noterlerin bu yıl esnaftan yeni tarihli sicil tasdiknamesi istediklerini belirterek, esnafın mağdur olmaması ve yıl sonunda sıkıntıya düşmemesi için, vizesi geçmemiş kayıtlı üyelerin eski tarihli sicil tasdiknamelerini AESOB Sicil Servisi’ne getirmeleri halinde belgenin onayından ücret alınmayacağını belirtti.
Sevimçok, vizesi geçen, adres değişikliği yapan ve belgeleri eksik olan üyelerin ise bu işlemlerini ücretleri mukabilinde yaptırarak tüm eksikliklerini tamamladıktan sonra sicil tasdiknamelerinin bir suretini ücretsiz olarak onaylatabileceklerini kaydetti. AESOB Başkanı Sevimçok, sicil tasdiknamelerini yanlarında getirmeyen ve esnaf sicilden çıkartılmasını talep edenlerin de bakanlığın sistemden yansıtmış olduğu 25 TL’lik ücreti ödemek zorunda olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.