#yetersizbakiyeburdur Sosyal medyada ülke gündemine oturdu

Gündem 26.10.2019 - 15:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

#yetersizbakiyeburdur Sosyal medyada ülke gündemine oturdu

MAKÜ'lü öğrencilerin sosyal medya üzerinden başlattığı #yetersizbakiyeburdur hashtag'i sosyal medyada trend topic oldu.   Makü'lü öğrenci klüpleri öncülüğünde başlatılan halk otobüsleri fiyatlarının yüksekliği gerekçesiyle sosyal medya üzerinden bir araya gelen öğrenciler twitter'da ülke gündemine oturdu.   Sosyal medyada birinci sıraya yükselen #yetersizbakiyeburdur gönderileri hızla arttı. Sosyal medya üzerinden yaşanan yoğunluğun üzerine Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Pazartesi günü halk otobüsleri kooparatifi ile görüşeceği ve özverili olmalarını talep edeceğini müjdeledi.   Öte yandan, öğrencilerden alınan bilgiye göre Başkanın bazı hesapları engellediği görüldü.  

MAKÜ'lü öğrencilerin sosyal medya üzerinden başlattığı #yetersizbakiyeburdur hashtag'i sosyal medyada trend topic oldu.

 

Makü'lü öğrenci klüpleri öncülüğünde başlatılan halk otobüsleri fiyatlarının yüksekliği gerekçesiyle sosyal medya üzerinden bir araya gelen öğrenciler twitter'da ülke gündemine oturdu.

 

Sosyal medyada birinci sıraya yükselen #yetersizbakiyeburdur gönderileri hızla arttı. Sosyal medya üzerinden yaşanan yoğunluğun üzerine Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Pazartesi günü halk otobüsleri kooparatifi ile görüşeceği ve özverili olmalarını talep edeceğini müjdeledi.

 

Öte yandan, öğrencilerden alınan bilgiye göre Başkanın bazı hesapları engellediği görüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.