SGK DUYURDU 1 ŞUBAT’TA BİTİYOR

Gündem 21.01.2021 - 14:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

SGK DUYURDU 1 ŞUBAT’TA BİTİYOR

SGK borç yapılandırmalarının başvuru tarihinin 1 Şubat'ta biteceğini duyurdu...
Sosyal Güvenlik Kurumu, idari para cezaları, iş ve mesleki hastalık gibi cezaların yer aldığı borçların yapılandırma başvurularının son gününün 1 Şubat olduğunu açıkladı.   Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), borç yapılandırmalarının başvuru tarihinin 1 Şubat'ta biteceğini duyurdu.  Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nejat Deniz, "Sadece pirim borcu değil, idari para cezaları, iş ve mesleki hastalık cezaları da bu yapılandırmaya dahil. Borcunu peşin ödeyenler için hesaplama sonrasında borç aslı dışında kalan tutarın yüzde 90’ının silinecek, taksitle ödemeyi tercih eden borçluların ise 2’şer aylık dönemler halinde 6,9,12 ve 18 eşit taksitle çok avantajlı taksitlendirme farkı ile ödeme yapabilecekler. Yapılandırmadan yararlanmak için herhangi bir teminat istenmeyecektir. Yapılandırmadan önce tatbik edilen hacizler, yapılacak ödemeler nispetinde kaldırılacak, yapılandırmada ilk taksitin süresinde ve tam olarak ödenmesi halinde ’borcu yoktur’ yazısının alınabilecek" ifadelerini kullandı.  
SGK borç yapılandırmalarının başvuru tarihinin 1 Şubat'ta biteceğini duyurdu...

Sosyal Güvenlik Kurumu, idari para cezaları, iş ve mesleki hastalık gibi cezaların yer aldığı borçların yapılandırma başvurularının son gününün 1 Şubat olduğunu açıkladı.
 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), borç yapılandırmalarının başvuru tarihinin 1 Şubat'ta biteceğini duyurdu. 


Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nejat Deniz, "Sadece pirim borcu değil, idari para cezaları, iş ve mesleki hastalık cezaları da bu yapılandırmaya dahil. Borcunu peşin ödeyenler için hesaplama sonrasında borç aslı dışında kalan tutarın yüzde 90’ının silinecek, taksitle ödemeyi tercih eden borçluların ise 2’şer aylık dönemler halinde 6,9,12 ve 18 eşit taksitle çok avantajlı taksitlendirme farkı ile ödeme yapabilecekler. Yapılandırmadan yararlanmak için herhangi bir teminat istenmeyecektir. Yapılandırmadan önce tatbik edilen hacizler, yapılacak ödemeler nispetinde kaldırılacak, yapılandırmada ilk taksitin süresinde ve tam olarak ödenmesi halinde ’borcu yoktur’ yazısının alınabilecek" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.