SERVİS ŞOFÖRÜ TARAFINDAN TACİZ EDİLEN KIZIN BABASI KONUŞTU

Gündem 11.03.2016 - 19:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SERVİS ŞOFÖRÜ TARAFINDAN TACİZ EDİLEN KIZIN BABASI KONUŞTU

SERVİS ŞOFÖRÜ TARAFINDAN TACİZ EDİLEN KIZIN BABASI KONUŞTU
 Antalya'nın Kemer ilçesinde okul servisi şoförü tarafından cinsel istismara uğradığı öne sürülen 14 yaşındaki Ş.K.'nin babası M.K., "Okul idaresinin ve polisin duyarlılığı sayesinde daha üzücü olaylara yol açılmadı. Yoksa yeni bir Özgecan olayı da yaşanabilirdi" dedi.  Kemer ilçesinde okul servisi otobüsü şoförü tarafından cinsel istismara uğradığı öne sürülen 14 yaşındaki Ş.K.'nin babası M.K., kızının başına gelen olayı, eşinin polis tarafından telefonla aranarak Emniyet Müdürlüğü'ne davet edilmeleriyle öğrendiklerini belirterek, yaşadıklarını anlattı. Emniyete gittiğinde orada kızıyla birlikte okulun rehber öğretmeninin ve iki öğrencinin daha bulunduğunu görünce içinin yandığını belirten M.K., "Ne olduğunu anlayamadım, sonra polis ve rehber öğretmen bana durumu anlattığında vicdanen bir yanlış anlama olup olamayacağını sordum. Polis suçüstü yapıldığını söyleyince rahatladım ve 'Cezası ne ise çeksin' dedim. Böyle insanlar deşifre olsun. Televizyonlarda seyrediyoruz. Mesela Özgecan'ın olayı gözümün önüne geldi. Belki benim çocuğum da öyle olabilirdi" dedi. İDAREYE, POLİSE, BASINA TEŞEKKÜR Kızının şikayet etmesi üzerine okul idaresinin şikayeti hemen değerlendirerek gecikmeden polise haber vermesi ve polisin anında müdahale ederek olayı ortaya çıkarması sayesinde belki de yaşanacak daha vahim olayların önüne geçildiğini anlatan M.K., hassasiyetinden dolayı ilgililere ve olayı kamuoyuna duyurdukları için basına teşekkür etti. OLAYIN EVDEKİ ETKİLERİ M.K., olay yüzünden ailece perişan olduklarını belirterek, "Çocuk her gece ağlıyor, psikolojisi bozuldu. O üzüldüğü zaman, ailece biz de üzülüyoruz. Okula gidiyor, kafam ders almıyor baba diyor. Anne baba olarak teselli vermeye çalışıyoruz. Şu anda psikolojisi sıfır" diye konuştu.  Kızına henüz tıbbi psikolojik destek başlatılmadığını söyleyen M.K., bu olayın olumsuz etkilerini azaltmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Öte yandan, okul yönetimi ise öğrencileri servisler hakkında uyarılarda bulundu.
SERVİS ŞOFÖRÜ TARAFINDAN TACİZ EDİLEN KIZIN BABASI KONUŞTU

 Antalya'nın Kemer ilçesinde okul servisi şoförü tarafından cinsel istismara uğradığı öne sürülen 14 yaşındaki Ş.K.'nin babası M.K., "Okul idaresinin ve polisin duyarlılığı sayesinde daha üzücü olaylara yol açılmadı. Yoksa yeni bir Özgecan olayı da yaşanabilirdi" dedi. 
Kemer ilçesinde okul servisi otobüsü şoförü tarafından cinsel istismara uğradığı öne sürülen 14 yaşındaki Ş.K.'nin babası M.K., kızının başına gelen olayı, eşinin polis tarafından telefonla aranarak Emniyet Müdürlüğü'ne davet edilmeleriyle öğrendiklerini belirterek, yaşadıklarını anlattı.
Emniyete gittiğinde orada kızıyla birlikte okulun rehber öğretmeninin ve iki öğrencinin daha bulunduğunu görünce içinin yandığını belirten M.K., "Ne olduğunu anlayamadım, sonra polis ve rehber öğretmen bana durumu anlattığında vicdanen bir yanlış anlama olup olamayacağını sordum. Polis suçüstü yapıldığını söyleyince rahatladım ve 'Cezası ne ise çeksin' dedim. Böyle insanlar deşifre olsun. Televizyonlarda seyrediyoruz. Mesela Özgecan'ın olayı gözümün önüne geldi. Belki benim çocuğum da öyle olabilirdi" dedi.

İDAREYE, POLİSE, BASINA TEŞEKKÜR
Kızının şikayet etmesi üzerine okul idaresinin şikayeti hemen değerlendirerek gecikmeden polise haber vermesi ve polisin anında müdahale ederek olayı ortaya çıkarması sayesinde belki de yaşanacak daha vahim olayların önüne geçildiğini anlatan M.K., hassasiyetinden dolayı ilgililere ve olayı kamuoyuna duyurdukları için basına teşekkür etti.

OLAYIN EVDEKİ ETKİLERİ
M.K., olay yüzünden ailece perişan olduklarını belirterek, "Çocuk her gece ağlıyor, psikolojisi bozuldu. O üzüldüğü zaman, ailece biz de üzülüyoruz. Okula gidiyor, kafam ders almıyor baba diyor. Anne baba olarak teselli vermeye çalışıyoruz. Şu anda psikolojisi sıfır" diye konuştu. 
Kızına henüz tıbbi psikolojik destek başlatılmadığını söyleyen M.K., bu olayın olumsuz etkilerini azaltmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
Öte yandan, okul yönetimi ise öğrencileri servisler hakkında uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.