Servet Olpak Hakkari’ye mi Sürüldü?

Gündem 05.09.2019 - 11:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Servet Olpak Hakkari’ye mi Sürüldü?

Servet Olpak Hakkari’ye mi Sürüldü?
2018 Ekim ayında görevden alınan Burdur İl Özel İdare Genel Sekreteri Servet Olpak mahkeme kararıyla 10 Temmuz 2019’da görevine iade edilmişti. Görevden tekrar ne zaman alınacağı beklenen Olpak’ın edindiğimiz bilgilere göre Hakkari’ye tayini çıkarılarak istifaya zorlandı.   Servet Olpak 2004-2014 yılları arasında Gölhisar İbecik Kasabasında AK Parti’nin Belediye Başkanlığı yapan, 2012 yılında nüfusu 2 binin altındaki belediyelerin kapanma kararı alınmasıyla Servet Olpak’ın başkanlık serüveni bitmişti. 2015’te Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Olpak aynı yıl içinde Burdur İl Özel İdare Genel Sekreteri olarak atanmıştı. 2018’e kadar görevine devam eden Olpak AK Parti içerisindeki gruplaşmalardan dolayı görevden alınmıştı. Mahkeme kararıyla 10 Temmuz 2019’da tekrar görevine iade edilen Olpak, Burdur AK Parti içindeki siyasi çekişmelerden dolayı Hakkâri İl Özel İdare Genel Sekreterliğine tayini çıkarıldığı bilgisi gelmekte. Edindiğimiz bilgilere göre Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Nail Olpak’ın yeğeni olan Servet Olpak’ın Hakkari’ye tayini çıkarılarak istifaya zorlanması Nail Olpak’ın Sayın Cumhurbaşkanımızın bu yapılanlardan Burdur’da AK Parti içindeki gruplaşmalardan haberdar edilme zamanı geldiği, artık kılıçların çekildiği, yıllarca AK Parti belediye başkanlığı yapan yeğenimizin ve partilimizin bu uygulamayı hak etmediğini söylediği duyumlarımız arasındadır.
Servet Olpak Hakkari’ye mi Sürüldü?

2018 Ekim ayında görevden alınan Burdur İl Özel İdare Genel Sekreteri Servet Olpak mahkeme kararıyla 10 Temmuz 2019’da görevine iade edilmişti. Görevden tekrar ne zaman alınacağı beklenen Olpak’ın edindiğimiz bilgilere göre Hakkari’ye tayini çıkarılarak istifaya zorlandı.

 

Servet Olpak 2004-2014 yılları arasında Gölhisar İbecik Kasabasında AK Parti’nin Belediye Başkanlığı yapan, 2012 yılında nüfusu 2 binin altındaki belediyelerin kapanma kararı alınmasıyla Servet Olpak’ın başkanlık serüveni bitmişti. 2015’te Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Olpak aynı yıl içinde Burdur İl Özel İdare Genel Sekreteri olarak atanmıştı. 2018’e kadar görevine devam eden Olpak AK Parti içerisindeki gruplaşmalardan dolayı görevden alınmıştı. Mahkeme kararıyla 10 Temmuz 2019’da tekrar görevine iade edilen Olpak, Burdur AK Parti içindeki siyasi çekişmelerden dolayı Hakkâri İl Özel İdare Genel Sekreterliğine tayini çıkarıldığı bilgisi gelmekte. Edindiğimiz bilgilere göre Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Nail Olpak’ın yeğeni olan Servet Olpak’ın Hakkari’ye tayini çıkarılarak istifaya zorlanması Nail Olpak’ın Sayın Cumhurbaşkanımızın bu yapılanlardan Burdur’da AK Parti içindeki gruplaşmalardan haberdar edilme zamanı geldiği, artık kılıçların çekildiği, yıllarca AK Parti belediye başkanlığı yapan yeğenimizin ve partilimizin bu uygulamayı hak etmediğini söylediği duyumlarımız arasındadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.