Serkan Şimşek, “Değişim gençlerle başlıyor”

12.11.2019 - 11:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Serkan Şimşek, “Değişim gençlerle başlıyor”

Şimşek, “Adeta bir kar topu gibi yuvarlandıkça büyüyeceğiz ve bu büyüyen gençler olacak.” dedi.
             CHP Merkez İlçe Başkanlığı adayı Serkan Şimşek ve Yönetim Kurulu üyeleri, kahvaltılı basın toplantısında, basın mensuplarıyla bir araya geldi.                Toplantıda; 15 kişiden oluşan Yönetim Kurulu üyeleri tanıtılarak genç kadro vurgusu yapıldı. Tecrübenin öneminin de göz ardı edilmediğine değinilerek, yaş almış üyelerin gençlerin arkasına destek alınarak, gençlerle oluşturulan enerjinin Burdur’a yayılmasının hedeflendiği belirtildi.               Serkan Şimşek basın toplantısında yaptığı açıklamalarda; genç ekip vurgusu yaptı. Şimşek, genç kadronun siyaseti ve partiyi hareketlendirdiğini belirterek bu gençleşme hareketinin diğer partilere de örnek olacağını söyledi.             “Bizim sloganımız, ‘Değişim gençlerle başlıyor.’ Türkiye’de artık gençler, siyaset sahnesinde elini taşın altına koymalı ve koyacaklar da. Biliyorsunuz seçilme yaşı 18’e düştü ve artık siyasi partilerde gençleşme hareketi başlamalı.” Diyen Serkan Şimşek, Dünya’nın ve Türkiye’nin kurtuluşunun Burdur özelinden başlayabileceğine değindi.              Şimşek ayrıca, “Adeta bir kar topu gibi yuvarlandıkça büyüyeceğiz ve bu büyüyen gençler olacak!” dedi.               Proje bazlı bir ekip olduklarının vurgusunu yapan Şimşek, gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden bazılarını paylaştı;                      - Mahalle komitelerinin tekrar harekete geçirilmesi                      - Meslek komitelerinin kurulması                      - Üniversite örgütlenmesinin tamamlanarak gençlerin aktif katılımının sağlanması hazırlanan projeler arasında gösterildi.                  “Kendi içimizde de diğer siyasi partilerle de barışık olacağız.” diyen Şimşek, mevcut İlçe Başkanı’nın kendi döneminde başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti.                   Süreci devam etmekte olan delege seçimlerindeki demokrasi kültürüne de vurgu yapan Şimşek, bir demokrasi şöleni yaşandığını belirtti. Şimşek, insanların kendi delege adaylarını çıkarıp oy kullanmaya geldiklerini söyledi. Ayrıca gençleşen ekipleri sayesinde daha önce partiye hiç gelmemiş üyelere de ulaşıldığını belirten Şimşek, CHP'de demokrasi şöleni yaşandığına dikkat çekti.                                İlçe Başkanlığı seçimlerinde 268 delegenin oy kullanacağı belirtildi. Halen sürmekte olan delege seçimlerinin ise 1 Aralık’ta tamamlanması bekleniyor. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından seçimlerin aralık sonu veya ocak ayında yapılabileceği ancak kesin tarihin henüz belirlenmediği bildirildi.
Şimşek, “Adeta bir kar topu gibi yuvarlandıkça büyüyeceğiz ve bu büyüyen gençler olacak.” dedi.

 

           CHP Merkez İlçe Başkanlığı adayı Serkan Şimşek ve Yönetim Kurulu üyeleri, kahvaltılı basın toplantısında, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

             Toplantıda; 15 kişiden oluşan Yönetim Kurulu üyeleri tanıtılarak genç kadro vurgusu yapıldı. Tecrübenin öneminin de göz ardı edilmediğine değinilerek, yaş almış üyelerin gençlerin arkasına destek alınarak, gençlerle oluşturulan enerjinin Burdur’a yayılmasının hedeflendiği belirtildi.

 

            Serkan Şimşek basın toplantısında yaptığı açıklamalarda; genç ekip vurgusu yaptı. Şimşek, genç kadronun siyaseti ve partiyi hareketlendirdiğini belirterek bu gençleşme hareketinin diğer partilere de örnek olacağını söyledi.

            “Bizim sloganımız, ‘Değişim gençlerle başlıyor.’ Türkiye’de artık gençler, siyaset sahnesinde elini taşın altına koymalı ve koyacaklar da. Biliyorsunuz seçilme yaşı 18’e düştü ve artık siyasi partilerde gençleşme hareketi başlamalı.” Diyen Serkan Şimşek, Dünya’nın ve Türkiye’nin kurtuluşunun Burdur özelinden başlayabileceğine değindi.

             Şimşek ayrıca, “Adeta bir kar topu gibi yuvarlandıkça büyüyeceğiz ve bu büyüyen gençler olacak!” dedi.

 

            Proje bazlı bir ekip olduklarının vurgusunu yapan Şimşek, gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden bazılarını paylaştı;

                     - Mahalle komitelerinin tekrar harekete geçirilmesi

                     - Meslek komitelerinin kurulması

                     - Üniversite örgütlenmesinin tamamlanarak gençlerin aktif katılımının sağlanması hazırlanan projeler arasında gösterildi.

 

               “Kendi içimizde de diğer siyasi partilerle de barışık olacağız.” diyen Şimşek, mevcut İlçe Başkanı’nın kendi döneminde başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti.

 

                Süreci devam etmekte olan delege seçimlerindeki demokrasi kültürüne de vurgu yapan Şimşek, bir demokrasi şöleni yaşandığını belirtti. Şimşek, insanların kendi delege adaylarını çıkarıp oy kullanmaya geldiklerini söyledi. Ayrıca gençleşen ekipleri sayesinde daha önce partiye hiç gelmemiş üyelere de ulaşıldığını belirten Şimşek, CHP'de demokrasi şöleni yaşandığına dikkat çekti.            

 

                 İlçe Başkanlığı seçimlerinde 268 delegenin oy kullanacağı belirtildi. Halen sürmekte olan delege seçimlerinin ise 1 Aralık’ta tamamlanması bekleniyor. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından seçimlerin aralık sonu veya ocak ayında yapılabileceği ancak kesin tarihin henüz belirlenmediği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.