Serik'te karantinada bulunanlara meyve sebze dağıtıldı

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 05.06.2020 - 17:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Serik'te karantinada bulunanlara meyve sebze dağıtıldı

Serik'te karantinada bulunanlara meyve sebze dağıtıldı
Antalya'nın Serik ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle karantinaya alınan bölgede yaşayanlara sebze ve meyve dağıtıldı. Serik Belediyesi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında karantina süresi uzatılan Merkez Mahallesi'ndeki 15 Sokak'ta bulunan vatandaşlar için bölgeye yaş sebze ve meyve getirdi. Karantina bölgesi içerisindeki ekipler, teslim aldıkları malzemeleri araçlarla evlere dağıttı.
Serik'te karantinada bulunanlara meyve sebze dağıtıldı

Antalya'nın Serik ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle karantinaya alınan bölgede yaşayanlara sebze ve meyve dağıtıldı.

Serik Belediyesi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında karantina süresi uzatılan Merkez Mahallesi'ndeki 15 Sokak'ta bulunan vatandaşlar için bölgeye yaş sebze ve meyve getirdi.

Karantina bölgesi içerisindeki ekipler, teslim aldıkları malzemeleri araçlarla evlere dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.